4 λόγοι για να πάρεις το I-Phone 5S και 5 για να μην το πάρεις

iphone-5s-colors-side-625x417Ζεις σε μια χώρα με την ανεργία κοντά στο 30% και κοντά στο 55% για τη νεολαία, αλλά παρόλα αυτά σου χει κατσικωθεί στο μυαλό να πάρεις το νέο I-Phone.

Μπορεί να χρωστάς λογαριασμούς Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. και ότι άλλο φαντάζεσαι αλλά το κινητό θα το πάρεις. Αφού είσαι τόσο κολλημένος ορίστε 4 καλές δικαιολογίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όσους σε περάσουν γενεές 14 αλλά και 5 λόγοι για αυτούς να σε κράξουν αβέρτα.

Υπέρ:

-Κάνεις καινούρια  συμβόλαιό με την καρτοκινητή  σου  και είναι ευκαιρία να πάρεις το νέο μοντέλο σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

-Θέλεις να παίζεις παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά όσο πιο έντονα γίνεται. Με το νέο επεξεργαστή Α7 οι ταχύτητες είναι διπλάσιες σε ίδιο μέγεθος συσκευής.

-Χρειάζεσαι καλύτερη κάμερα χαμηλού φωτισμού, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να τραβήξεις πολλές εικόνες με  μια μόνο λήψη και να συνθέσεις τα κομμάτια που σου αρέσουν από κάθε μία.

-Είσαι άνθρωπος του φαίνεσθαι και θέλεις απεγνωσμένα ένα χρυσό ή ασημένιο μοντέλο (σε ποια χώρα ζεις;)

Κατά:

-Έχεις ήδη στην κατοχή σου την τελευταία έκδοση που βγήκε πριν από 1,5 (;) χρόνο και είναι τραγικό να αλλάζεις κινητό μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

-Τα 32 και τα 64 GB μνήμης παίζει να μην προλάβεις να τα γεμίσεις- εδώ που τα λέμε και για τα 16 το ίδιο ισχύει, εκτός αν το κινητό είναι προέκταση του χεριού σου- μέχρι να βγει το I-Phone 6 οπότε δεν έχει νόημα. Περίμενε για το 6.

-Η διάρκεια της μπαταρίας χωρίς φόρτιση είναι σχεδόν ίδια.

-Ναι, το ξέρω ότι είσαι γκατζετάκιας και σ’ έχει εξιτάρει η ιδέα να αγοράσεις το κινητό για τους ασφαλείς σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά fyi δεν είναι τόσο ασφαλείς.

-Δεν έχεις κάποιο συμβόλαιο για να το πάρεις φθηνότερα οπότε η ιδέα να σκάσεις τουλάχιστον 100€ παραπάνω από το βασικό μισθό στην Ελλάδα είναι λίγο προκλητική.

Αν ακόμα θες να αγοράσεις το νέο μοντέλο κακό του κεφαλιού σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.