Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Να πάρεις το iPhone 5S ή όχι; Τα «υπέρ» και τα «κατά» του νέου μοντέλου της Apple

Σεπτέμβριος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

 4 λόγοι για να πάρεις το I-Phone 5S και 5 για να μην το πάρεις

iphone-5s-colors-side-625x417Ζεις σε μια χώρα με την ανεργία κοντά στο 30% και κοντά στο 55% για τη νεολαία, αλλά παρόλα αυτά σου χει κατσικωθεί στο μυαλό να πάρεις το νέο I-Phone.

Μπορεί να χρωστάς λογαριασμούς Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. και ότι άλλο φαντάζεσαι αλλά το κινητό θα το πάρεις. Αφού είσαι τόσο κολλημένος ορίστε 4 καλές δικαιολογίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όσους σε περάσουν γενεές 14 αλλά και 5 λόγοι για αυτούς να σε κράξουν αβέρτα.

Υπέρ:

-Κάνεις καινούρια  συμβόλαιό με την καρτοκινητή  σου  και είναι ευκαιρία να πάρεις το νέο μοντέλο σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

-Θέλεις να παίζεις παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά όσο πιο έντονα γίνεται. Με το νέο επεξεργαστή Α7 οι ταχύτητες είναι διπλάσιες σε ίδιο μέγεθος συσκευής.

-Χρειάζεσαι καλύτερη κάμερα χαμηλού φωτισμού, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να τραβήξεις πολλές εικόνες με  μια μόνο λήψη και να συνθέσεις τα κομμάτια που σου αρέσουν από κάθε μία.

-Είσαι άνθρωπος του φαίνεσθαι και θέλεις απεγνωσμένα ένα χρυσό ή ασημένιο μοντέλο (σε ποια χώρα ζεις;)

Κατά:

-Έχεις ήδη στην κατοχή σου την τελευταία έκδοση που βγήκε πριν από 1,5 (;) χρόνο και είναι τραγικό να αλλάζεις κινητό μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

-Τα 32 και τα 64 GB μνήμης παίζει να μην προλάβεις να τα γεμίσεις- εδώ που τα λέμε και για τα 16 το ίδιο ισχύει, εκτός αν το κινητό είναι προέκταση του χεριού σου- μέχρι να βγει το I-Phone 6 οπότε δεν έχει νόημα. Περίμενε για το 6.

-Η διάρκεια της μπαταρίας χωρίς φόρτιση είναι σχεδόν ίδια.

-Ναι, το ξέρω ότι είσαι γκατζετάκιας και σ’ έχει εξιτάρει η ιδέα να αγοράσεις το κινητό για τους ασφαλείς σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά fyi δεν είναι τόσο ασφαλείς.

-Δεν έχεις κάποιο συμβόλαιο για να το πάρεις φθηνότερα οπότε η ιδέα να σκάσεις τουλάχιστον 100€ παραπάνω από το βασικό μισθό στην Ελλάδα είναι λίγο προκλητική.

Αν ακόμα θες να αγοράσεις το νέο μοντέλο κακό του κεφαλιού σου.

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13th, 2013 at 18:42 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply