Ολοκλήρωσε χθες η εθνική ομάδα την προετοιμασία της για τον δύσκολο αγώνα της σήμερα με την Ισπανία στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ.

Οι παίκτες, διά στόματος Γιώργου Πρίντεζη, ορκίστηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο, για να πάρουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Ο φόργουορντ της εθνικής μας ομάδας τόνισε στην συνέντευξη τύπου για το ματς με την Ισπανία ότι όλοι οι παίκτες έχουν πεισμώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη

“Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το ξέρουμε και το είπαμε σε ένα μίτινγκ μεταξύ μας. Όλοι στην αρχή μας θεωρούσαν φαβορί κι έλεγαν ότι πήγαμε στη Σλοβενία ως μία από τις καλύτερες ομάδες. Με το ρόλο του φαβορί δεν τα πήγαμε πολύ καλά και τώρα που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο ελπίζω και πιστεύω πως θα αντιδράσουμε καλύτερα. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο νίκες και έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Ισπανία. Είναι μία πολύ δυνατή αντίπαλος και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αν ηττηθούμε αύριο δεν εξαρτάται μόνο από μας πλέον, γιατί θα χρειαστούμε και κάποια άλλα αποτελέσματα”.

Αισιόδοξος ο Aντρεα Τρινκέρι

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ.

“Σίγουρα θέλουμε τη νίκη, αλλά το πρώτο μας μέλημα είναι. Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ, παίζοντας με πειθαρχία. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε πολλά λάθη. Πρέπει να συνδυάζουμε, αν και δεν είναι εύκολο, το σπουδαίο ένστικτο με τη λογική” είπε.

Και πρόσθεσε: “Χρειάζεται λογικό ένστικτο και το ένστικτο δεν είναι πάντα λογικό. Θα έχουμε περισσότερο rotation απέναντί στον Μαρκ Γκασόλ Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά πάνω του. Ίσως τον αντιμετωπίσουμε και με τρεις παίκτες. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά αντιμετωπίζουμε την Ισπανία. Κάθε παιχνίδι κερδίζεται από τους παίκτες και αν κερδίσουμε τα match up έχουμε καλές πιθανότητες”.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.