Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βαγγέλης Σημανδράκος: Ανάκληση της απόφασης των 19.000 ευρώ για το περίπτερο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας…

Σεπτέμβριος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Κύριε Περιφερειάρχη και Πρόεδρε της οικονομικής επιτροπής, 

μετά από δημοσίευμα στο τοπικό site kozan.gr πληροφορήθηκα την έγκριση προϋπολογισθείσας δαπάνης 19.000,00ευρώ για τη μίσθωση, διαμόρφωση και λειτουργία περιπτέρου της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην 29η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης. 

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με μέλος της οικονομικής επιτροπής κ. Βασίλη Κούτσιανο, ο  οποίος και επιβεβαίωσε το αληθές της είδησης. 

Σεβόμενος ασφαλώς τη λειτουργία και το θεσμικό ρόλο του συγκεκριμένου οργάνου, θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν συνειδητοποιήσατε – και το εννοώ – το ύψος της ενίσχυσης και πολύ περισσότερο την κατανομή της δαπάνης.

Και εξηγούμαι: κόστος 4.053,00ευρώ για ενοικίαση 73τμ και τα υπόλοιπα 14.947,00ευρώ για διαμόρφωση και λειτουργία περιπτέρου!! 

Είναι δυνατόν τις μέρες που διανύουμε να εγκρίνουμε με τόση ευκολία δαπάνες που προέρχονται απο το στέρημα των Ελλήνων πολιτών;

Έτσι λοιπόν θα σας πρότεινα, διότι έχετε την δυνατότητα αυτή, να επαναφέρεται το θέμα προς ψήφιση, αλλά αυτή τη φορά ασφαλώς με αρνητική εισήγηση.

Θέλω να πιστεύω ότι τόσο εσείς όσο και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής που ψήφισαν θετικά, θα αναγνωρίσουν το σφάλμα τους.

Αν θέλετε να στηρίξετε το εκθεσιακό των Κοίλων υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πιο ξεκάθαροι και  πέραν αυτών που μας έχετε συνηθίσει.

Με τιμή

Βαγγέλης Σημανδράκος

Περιφερειακός Σύμβουλος

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 12th, 2013 at 09:38 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply