Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για τη νέα σχολική χρόνια

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές, η νέα σχολική χρονιά να είναι μία χρονιά δημιουργική που θα τους οπλίσει με γνώσεις και δύναμη. Εύχομαι στους μαθητές του λυκείου να έχουν αυτοπεποίθηση και να προσαρμοστούν, το ταχύτερο, στις αλλαγές που συντελέστηκαν για τη δημιουργία ενός λυκείου σύγχρονου, αποτελεσματικού που θα σέβεται την αξιοπρέπεια τους και θα ικανοποιεί τις ανάγκες τους για μάθηση αλλά και για σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Από σήμερα όλοι οι μαθητές, προχωρούν σε ένα δρόμο απαιτήσεων και συχνά κόπων. Αυτός ο δρόμος όμως, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι είναι μονόδρομος διότι μόνο μέσα από το σχολείο, την εκπαίδευση και τη μάθηση δημιουργούνται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, δυνατοί χαρακτήρες και οι προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο, δικό τους αλλά και της κοινωνίας μας συνολικά.
Όλοι μας οφείλουμε, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου η Ελλάδα αγωνίζεται να σηκωθεί όρθια, να είμαστε δίπλα στους μαθητές προσπαθώντας, με όλες μας τις δυνάμεις, να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.
Ως βουλευτής Γρεβενών θα είμαι πάντα στη διάθεση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών και σε συνεργασία με τους δήμους της Π.Ε. Γρεβενών θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν υπάρχοντα αλλά και προβλήματα που πιθανόν θα προκύψουν.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς, που μοχθούν για την πρόοδο των μαθητών και στους γονείς, που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους, υγεία και καλή δύναμη.

Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική Σχολική Χρονιά.
Με την πεπειραμένη συνδρομή των εκπαιδευτικών και την ενθουσιώδη συμμετοχή των μαθητών άλλη μία σχολική διαδρομή θα στεφθεί με επιτυχία αποδεικνύοντας πως η μάθηση αποτελεί επένδυση στη μέγιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού υπερπηδώντας ακόμα και εμπόδια οικονομικής φύσης.
Συνεργαζόμενοι με τους κατά τόπους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με τους Διευθυντές των Σχολείων μας και με τους Εκπαιδευτικούς θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των σκληρά μαχόμενων μαθητών.
Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς καθώς και στους μαθητές και τις οικογένειές τους, που καλούνται υπό τις δεδομένες συνθήκες να κάνουν την υπέρβαση, καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Αντιπεριφερειαρχης Γρεβενών

Γιώργος Δασταμάνης

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αγαπητοί Μαθητές

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες για την κατάκτηση της γνώσης, μέσα από ένα δύσκολο αλλά και συναρπαστικό «ταξίδι».

Σε αυτό το ταξίδι, για την αναζήτηση της δική σας Ιθάκης, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

Με οδηγούς τους δασκάλους σας, συμπαραστάτες τους γονείς σας και με πίστη στις δυνάμεις σας, είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και θα πετύχετε τους στόχους σας.

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί

Παρά τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία εύχομαι και ελπίζω να ξεπερασθούν, είμαι βέβαιος ότι με δύναμη ψυχής θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε με απόλυτη επιτυχία το πραγματικά δύσκολο αλλά πολύτιμο έργο σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα μας βρείτε αρωγούς και συμπαραστάτες.

Στα «πρωτάκια» εύχομαι καλή σχολική χρονιά γεμάτη χαρά και δημιουργία.
Να καλωσορίσω τους νέους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. στα Γρεβενά, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα πορεία της ζωής τους και καλή διαμονή στο φιλόξενο τόπο μας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση με τη σημαντική μείωση των πόρων, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλίσουμε, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ένα άνετο διδακτικό περιβάλλον με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Καλή Σχολική Χρονιά.

 

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.