Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στη ΔΕΘ Τετάρτη και Πέμπτη ο Φώτης Κουβέλης

Σεπτέμβριος 11th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σειρά επαφών θα έχει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Στη ΔΕΘ Τετάρτη και Πέμπτη ο Φώτης ΚουβέληςΣτη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, για την 78η Διεθνή Εκθεση.

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους αγρότες, στην αίθουσα της Αντιδημαρχίας Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13) και στις 7.15 μ.μ. θα συναντηθεί με εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Στις 8 το βράδυ θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια θα μιλήσει σε συνάντηση φίλων και μελών της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο δημαρχείο.

Το πρωί της Πέμπτης (11:00) θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της HELEXPO-ΔΕΘ, στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8 και στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλο.

δολ

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 11th, 2013 at 16:44 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply