Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αγιασμός του 2ου Δημοτικού σχολείου Γρεβενών (Φωτογραφίες)

Σεπτέμβριος 11th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με την συμμετοχή των παιδιών του σχολείου, των εκπαιδευτικών, γονέων, φίλων και συγγενών, πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, την Τετάρτη (11/09), ο καθιερωμένος αγιασμός του 2ου Δημοτικού σχολείου.

 

 

Ο Διευθυντής του σχολείου κ Γιώργος Ζιώγος στην εναρκτήρια ομιλία του, καλωσόρισε τους μαθητές στο σχολείο και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στους μικρούς κυρίως μαθητές της πρώτης τάξης, λέγοντας πως οι δάσκαλοι θα σταθούν δίπλα στα παιδιά προσφέροντας ότι χρειαστεί για την επαρκή μόρφωσή τους.

Ο Αντιδήμαρχος και εκπαιδευτικός κ. Κώστας Παλάσκας αφού ευχήθηκε τα καλύτερα για την νέα σχολική χρονιά, ανέφερε πως ο Δήμος Γρεβενών θα είναι στο πλευρό τόσο των μαθητών όσο και στο διδακτικό προσωπικό του 2ου Δημοτικού, έτσι ώστε να μην τους λείψει τίποτα.

To Star-fm.gr ήταν εκεί:

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 11th, 2013 at 11:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply