ANGREΣας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας των δικαιούχων στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης Leader της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Αναπτυξιακή Γρεβενών – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ – ΑνΓρε.

Έτσι η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30μ.μ.

Η αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος και τα Παραρτήματα αυτής διατίθενται χωρίς αμοιβή σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή από τα γραφεία της ΑνΓρε, Δ/νση Κ. Ταλιαδούρη 16, 51100, Γρεβενά, τηλ. 24620 87380 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Επίσης είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα www.angre-leader.gr.

Οι προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Ο.Τ.Δ.: Κ. Ταλιαδούρη 16, 511 00, Γρεβενά είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, με την ένδειξη «Για την 3η πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακή Γρεβενών- Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ».
Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την Ο.Τ.Δ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προτάσεων. Σε περίπτωση υποβολής με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά θα πρέπει ο φάκελος της πρότασης να περιέλθει ομοίως μέχρι την προαναφερθείσα ημέρα και ώρα με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερομένων.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο κάποια πρόταση υποβληθεί ή περιέλθει στο πρωτόκολλο της Ο.Τ.Δ. μετά την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής δεν γίνεται δεκτή ως ουδέποτε υποβληθείσα και επιστρέφεται σε αυτούς που την υπέβαλαν.

Πληροφορίες στα γραφεία της Ο.Τ.Δ ή στα τηλ. 24620 87380, κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης, κ. Τριανταφύλλου Ευθαλία & κ. Μίμη Δέσποινα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑνΓρε και της Ε.Δ.Π. Leader
Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.