DSC01429 αντίγραφοΟι τρεις φίλοι, Ανδρέας Ονησιφόρου, Γιώργος Δημητρίου και Αντρέας Σκουτέλλας, που  θα διασχίσουν συνολικά 3.848 χιλιόμετρα στις δύο χώρες Ελλάδα και Κύπρο, ήρθαν την Τρίτη (10/9) στα Γρεβενά, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων, τα οποία στην πορεία θα τροφοδοτήσουν κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που υποστηρίζουν άπορες οικογένειες.

Απλοί πολίτες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες των Γρεβενών προσέφεραν τρόφιμα στους Κύπριους ποδηλάτες.

Από τα είδη που συγκεντρώθηκαν (σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό), το 1/3 ήταν να αποσταλεί στην Κύπρο, ενώ τα 2/3 θα δίνονταν σε οικογένειες των Γρεβενών μέσω του συλλόγου αλληλεγγύης «Ελπίδα» και του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Γρεβενά.
Τελικά όμως, σύμφωνα με αποφάσεις των ΔΣ των Συλλόγων, αποφασίστηκε να δοθούν εξ ολοκλήρου στην Κύπρο.

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, καλύπτοντας τη φιλοξενία των ποδηλατιστών και την παροχή τροφίμων.

Οι ποδηλάτες έγιναν δεκτοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη, στο Διοικητήριο της πόλης και στη συνέχεια με την συνοδεία δεκάδων ποδηλατιστών όλων των ηλικιών, έκαναν τον γύρο της πόλης.

Η ποδηλασία που ξεκίνησε την 1η Σεπτεβρίου 2013 από την Κομοτηνή και θα συνεχιστεί σε διάφορες περιοχές της χώρας θα καταλήξει στην Κύπρο.

Δυστυχώς μόνο το  Star-fm.gr ήταν εκεί:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.