Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Δραστηριότητες της ΕΑΥ Γρεβενών τον Σεπτέμβριο 2013

Σεπτέμβριος 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

eayg 1Την 4-9-2013 το Προεδρείο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Γρεβενών συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. ΣΤΕΦΑΝΗ Ηλία και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. ΝΤΑΛΕΤΣΙΟ Κωνσταντίνο όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό των Γρεβενών με κυρίαρχα την επιδεικτική αδιαφορία πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων για την επίλυση του χρόνιου κτιριακού προβλήματος παρότι είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις διευθέτησης του (παραχώρηση κτιρίου – επαρκής χρηματοδότηση), την υπεραπασχόληση μεγάλου αριθμού συναδέλφων στην επιτήρηση των φυλακών Γρεβενών σε βάρος άλλων αστυνομικών δράσεων, καθώς και την μη εφαρμογή σε αρκετές περιπτώσεις της πρόσφατης διαταγής του κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για έκδοση της διάταξης Υπηρεσίας τουλάχιστον ανά διήμερο ώστε ο κάθε αστυνομικός να μπορεί να προγραμματίσει στοιχειωδώς την οικογενειακή και προσωπική ζωή του.

eayg 2

   Ο κ. Γενικός ανταποκρινόμενος στους προβληματισμούς και τα αιτήματα μας, αναγνώρισε ότι πράγματι υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του κτιριακού ζητήματος και κατά την πρόοδο της συζήτησης προκρίθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ότι εφόσον η κατάσταση συνεχισθεί ως έχει, θα πρέπει να αναζητηθούν νέοι τρόποι επίλυσης του. Όσον αφορά το θέμα των φυλακών Γρεβενών, ανέφερε ότι από πλευράς του έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην αποδυναμώνεται η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών με μετακινήσεις προσωπικού σε άλλες περιοχές της Χώρας για να μπορεί να ανταποκριθεί στην επιπλέον αυτή υποχρέωση η οποία αποτελεί επιλογή της κεντρικής φυσικής Ηγεσίας. Τέλος, για το μέτρο της έκδοσης της Υπηρεσίας τουλάχιστον ανά διήμερο ανέφερε ότι θα δώσει τις δέουσες εντολές για την εφαρμογή του σύμφωνα με όσα έχουν διαταχθεί από τον κ. Αρχηγό.

  eayg 1 Την 6-9-2013 η Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε δυναμικά στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη Θεσσαλονίκη ενώνοντας τη φωνή της μαζί με όλους τους ένστολους της Χώρας απέναντι στις συνδικαλιστικές διώξεις που δεν μας φοβίζουν αλλά μας ενώνουν και μας δυναμώνουν, στην απαξίωση, στην εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση τόσο των Σωμάτων Ασφαλείας όσο και όλου του Ελληνικού Λαού αναζητώντας μέσα από συνεχή αγώνα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

   Η Ε.Α.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ με τη δύναμη που της δίνουν τα μέλη της θα συνεχίσει αδιάλειπτα, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και την εξασφάλιση εκείνων των συνθηκών εργασίας που θα βελτιστοποιούν την υπηρεσιακή απόδοση προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας, κάτι που θα έπρεπε να έχουν ήδη πράξει όσοι δημοκρατικά έχουν επιλεγεί από το Λαό να διαχειρίζονται την εξουσία του.

                                                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
                   Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ                Κωνσταντίνος ΛΑΧΑΝΟΣ
                 trigonischr@gmail.com               lahanos10@gmail.com

This entry was posted on Δευτέρα, Σεπτέμβριος 9th, 2013 at 13:06 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply