Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με τα όπλα στα χέρια οι κάτοικοι ορεινών χωριών στα Ιωάννινα

8 Σεπτεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η απουσία των αστυνομικών δυνάμεων έχει αφήσει ελεύθερο πεδίο δράσης στις συμμορίες των κακοποιών…

Με τα όπλα στα χέρια περιπολούν και πυροβολούν κάθε τόσο στον αέρα οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του Πωγωνίου Ιωαννίνων, για να αποθαρρύνουν τις συμμορίες διαρρηκτών που εισβάλλουν στα σπίτια τους ακόμη και μέρα- μεσημέρι!

Η απουσία των αστυνομικών δυνάμεων έχει αφήσει ελεύθερο πεδίο δράσης στις συμμορίες των κακοποιών που δρουν ανενόχλητοι στην ευρύτερη περιοχή. Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε στην κοινότητα Σιταριά (φωτογραφία), όπου αρχικά διέρρηξαν το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία απουσίαζε, έκαναν τα δωμάτια «φύλλο και φτερό» και άρπαξαν 3.000 ευρώ.

Το ίδιο βράδυ, όμως, οι κακοποιοί επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαρρήξουν τρία σπίτια το ένα μετά το άλλο! Όμως τους πήραν είδηση οι περίοικοι και σήμαναν συναγερμό, με αποτέλεσμα να βγουν όλοι κάτοικοι οπλισμένοι από τα σπίτια τους και οι δράστες να τραπούν σε φυγή! Ωστόσο, ο τρόμος βασιλεύει στα χωριά και η δημοτική αρχή ζητά τη λήψη μέτρων ώστε να νιώσουν ασφαλείς οι κάτοικοι.

Μανώλης Βάιας

This entry was posted on Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2013 at 23:28 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply