Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξεκάθαρος ο Πούτιν: Δεν θέλουμε πόλεμο αλλά αν οι ΗΠΑ επιτεθούν, θα βοηθήσουμε τη Συρία

Σεπτέμβριος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η Ρωσία αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για να τελειώσει ο εμφύλιος στην ΣυρίαΗ Ρωσία δεν επιθυμεί να παρασυρθεί σε έναν πόλεμο εξαιτίας της Συρίας τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η Μόσχα θα διατηρήσει τη βοήθεια που προσφέρει στη Δαμασκό στα τρέχοντα επίπεδα στην περίπτωση που υπάρξει στρατιωτική  επέμβαση.

«Θα βοηθήσουμε τη Συρία; Θα την βοηθήσουμε. Τους βοηθάμε τώρα. Τους προσφέρουμε όπλα, συνεργαζόμαστε σε οικονομικό επίπεδο και, ελπίζω, θα συνεργαστούμε περαιτέρω σε ανθρωπιστικό επίπεδο (…) για να προσφέρουμε βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους, τους άμαχους, που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση», υπογράμμισε ο Πούτιν, όταν ρωτήθηκε, μετά το πέρας της συνόδου της Ομάδα των 20 (G20) στην Αγία Πετρούπολη.

Οι δηλώσεις του απηχούν τα σχόλια άλλων ρώσων αξιωματούχων που έχουν επίσης πει ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να παρασυρθεί στη συριακή σύγκρουση.

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 7th, 2013 at 07:38 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply