Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης στην 1η Γιορτή Σαμαριναίων Κτηνοτρόφων

Σεπτέμβριος 6th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)Την Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης παρακολούθησε τον εσπερινό που τελέσθηκε στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Χελιμόδι στα πλαίσια της πρώτης γιορτής Σαμαριναίων.

Ο Βουλευτής Γρεβενών συνεχάρη τους διοργανωτές για αυτή την πρωτοβουλία ανάδειξης του ιερού ναού και στις συνομιλίες του με τους κτηνοτρόφους της περιοχής τόνισε ότι, υπάρχουν ευκαιρίες και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της κτηνοτροφίας, και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα, που πρέπει να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που ανταποκρίθηκε σε πάγια αιτήματα των κτηνοτρόφων και έδωσε λύσεις σε χρόνιες παθογένειες του κλάδου. Επίσης αναφέρθηκε στις δράσεις και τα προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που θέτουν σε στέρεες βάσεις την επανεκκίνηση της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Ο αν. Υπουργός κ. Χαρακόπουλος έχει επιδείξει προσωπικό ενδιαφέρον για τους κτηνοτρόφους της Π.Ε. Γρεβενών και επισκέφτηκε πρόσφατα την περιοχή και συμμετείχε στη διευρυμένη σύσκεψη κτηνοτρόφων που πραγματοποιήθηκε στους Φιλιππαίους Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέων Κοψαχείλη
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 6th, 2013 at 12:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply