Ζήγρας προς Ακη Τσοχατζόπουλο: «Ομολόγησε και ζήτα συγνώμη από τον κόσμο»«Oμολόγησε και ζήτα συγγνώμη από τον κόσμο. Μεγάλοι άντρες είμαστε» Με τη φράση αυτή έκλεισε τη συμπληρωματική του απολογία ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.

«Ο μόνος που τον προστάτευσε τόσα χρόνια ήμουν εγώ και χωρίς ιδιοτέλεια. Θέλω να τον προστατέψω και τώρα, γιατί ο εχθρός τους δεν είμαι εγώ, αλλά αυτός που τα δημιούργησε είναι ο εχθρός του. Πριν 14 χρόνια όταν με την νέα του οικογένεια γλεντούσε τα αμαρτωλά λεφτά εγώ πήγαινα στην κόλαση. Στο γάμο του είδα τα χρυσά και τα βιολιά ,τα έριξα όλα κάτω και έφυγα. Στο σπίτι στην Ακρόπολη που τον κατέστρεψε δεν πάτησα ούτε μια φορά»

Nέα έκκληση του Ακη Τσοχατζόπουλου να αποφυλακίσουν οι δικαστές τη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη, που είναι θύμα της υπόθεσης απηύθυνε ο πρώην υπουργός στους δικαστές στο δεύτερο κύκλο των απολογιών.

«Η δίωξη που υπέστη η γυναίκα μου και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού είναι θλιβερή,παράνομη και καταχρηστική. Η φυλάκιση της που είναι προκαταβολή ποινής έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο επίπεδο .Κατέστρεψε μια οικογένεια και ο γιος μας τον εξόρισαν στο Ζέλι». Ο πρώην υπουργός είπε ότι εκείνος είχε αναλάβει όλα τη διαχείριση των οικονομικών και απηύθυνε έκκληση στο δικαστήριο να αποφυλακίσει τη σύζυγο του. Χαρακτήρισε δε, τη Βίκυ Σταμάτη θύμα της υπόθεσης.

Στη συνέχεια η λογίστρια Φράσω Λαμπροπούλου υποστήριξε έχει πει όλη την αλήθεια και ότι δέχθηκε πιέσεις από συγκατηγορούμενους της. «Ήρθα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Οχι να καταδικάσω άλλους κατηγορούμενους. Θλίβομαι και αγανακτώ για τα θέματα που τέθηκαν από τον Τσοχατζόπουλο. Τον διευκόλυνα για να κρυφτεί πίσω από την εταιρεία Νόμπιλις, μέσω της οποίας αγοράστηκε η Διονυσίου Αρεοπαγίτου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.