Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Θεσσαλονίκη: Η νέα επιστολή του Παπαγεωργόπουλου – “Μου έκλεψαν μισό χρόνο από τη ζωή μου” !

Σεπτέμβριος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος που συμπλήρωσε 6 μήνες στη φυλακή, επαναλαμβάνει πως είναι αθώος και ζητάει μια δίκαιη δίκη…

Να έχει δώσει την ψυχή σου για την πόλη σου και την Πατρίδα σου, οι συμπολίτες σου να σε έχουν επιβραβεύσει και να σε έχουν εκλέξει 11 εν συνεχεία φορές ως εκπρόσωπό τους, να έχεις υπηρετήσει με πλήρη ανιδιοτέλεια όλα τα δημόσια αξιώματα που σου έδωσε ο Λαός, να μην έχεις αποκτήσει τα τελευταία 20 χρόνια ούτε ένα νέο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και μετά από μία απόλυτη δικαστική πλάνη να σπιλώνεται το όνομά σου και να το χρησιμοποιούν 45 ημέρες πριν την εκδίκαση της Έφεσης σου για μικροκομματικούς σκοπούς στην καθημερινή πολιτική αντιπαράθεση, είναι κάτι που δεν αντέχει ο ανθρώπινος νους, είναι κάτι το ασύλληπτο” .

 “Έχω πέσει θύμα μιας απόλυτης δικαστικής πλάνης”
Με αυτά τα λόγια ξεκινάει την νέα του επιστολή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, που συμπλήρωσε 6 μήνες στην φυλακή.

Ο πρώην δήμαρχος δηλώνει για ακόμα μία φορά αθώος και ζητάει να αποφυλακιστεί:  “Είναι πλέον πεντακάθαρο σε όσους έχουν ασχοληθεί έστω και 10 λεπτά με την περίπτωσή μου, ότι έχω πέσει θύμα μιας απόλυτης δικαστικής πλάνης και σήμερα γίνομαι θύμα πολιτικής αντιπαράθεσης…

Είναι φανερό ότι άδικα λοιδορήθηκε και λοιδορείται το όνομά μου. Άδικα βρίσκομαι στη φυλακή πάνω από μισό χρόνο.
Ευτυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη σε λίγες ημέρες (22.10.2013) θα επανεξετάσει την υπόθεση. Αυτό που ζητώ είναι πολύ απλό:

“Να αποκατασταθεί πλήρως το όνομά μου, που με κόπους και θυσίες έχτιζα επί 50 χρόνια”
Μια δίκαιη δίκη μέσα σε ένα πνεύμα ψυχραιμίας και νηφαλιότητας, που η απόφασή της θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνον σε αποδεικτικά στοιχεία… Αν όμως αποδειχθεί ότι τίμησα μέχρι κεραίας τον όρκο που έδωσα όταν με εντολή του Λαού της Θεσσαλονίκης ορκίσθηκα τρεις φορές Δήμαρχος της πόλης μου, τότε να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ένα όνομα που με κόπους και θυσίες επί 50 χρόνια έχτιζα...”

newsit

This entry was posted on Τετάρτη, Σεπτέμβριος 4th, 2013 at 08:56 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply