Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς θα κινηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ

Σεπτέμβριος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά θα εγκαινιάσει την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, θα μιλήσει σε ακροατήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της ΔΕΘ, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει αύριο στις  12 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση με  εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι θα τον ενημερώσουν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνάντηση θα παρίσταται και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θεόδωρος Καράογλου. Θα εκπροσωπηθούν επίσης οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών και Εξαγωγέων Β. Ελλάδας (ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ) και τα Επιμελητήρια Θεσσαλονίκης (Εμποροβιομηχανικό, Επαγγελματικό, Βιοτεχνικό).

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη δύο φορές. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚΘ – ΕΔΟΘ την ημέρα των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ, αλλά και στις 13-14-15/9. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε. και στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 9/9 μέχρι και την Πέμπτη 12/9. Τη Δευτέρα θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» στις 8 μ.μ., την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, την Τετάρτη θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας του κόμματος (8 μ.μ. στο Βελλίδειο) και την Πέμπτη θα παραστεί στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων (11 π.μ. στο ξενοδοχείο Grand Hotel).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 11/9 και την Πέμπτη 12/9. Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους αγρότες στην αντιδημαρχία Αρχιτεκτονικού (Αγγελάκη 13) και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί την 78η ΔΕΘ και στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ του Σαββάτου (9.30μ.μ.) θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, Φώτης Κουβέλης και Δημήτρης Κουτσούμπας έχουν δηλώσει ότι θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΕΤ 3 για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους απολυμένους που συνεχίζουν να εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα.

αμπε

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 3rd, 2013 at 21:21 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply