Με αέρα… ευρωπαϊκό!Το επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Άλκμααρ ήταν μόνο η αρχή για τον Ατρόμητο!

Οι «κυανόλευκοι» με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος και συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο, επικράτησαν 2-0 του Άρη και έκαναν… σεφτέ στις νίκες τους στην Σούπερ Λίγκα. Αυτογκολ του Ουντότζι (22’) και ένα ακόμα από τον Ναπολεόνι (38’) διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Επιθετική φιλοσοφία, πολλές ευκαιρίες και δοκάρι από τον Ιγκλέσιας στο 62’ συνέθεταν το σκηνικό στο Περιστέρι, κόντρα σε έναν Άρη, ο οποίος «φοβήθηκε» περισσότερο απ’ όσο χρειαζόταν το παιχνίδι.
Το ματς:

«Η… καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», λέει ο λαός και κάτι τέτοιο φάνηκε από νωρίς στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος, με άκρως επιθετική φιλοσοφία, με Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο στην επίθεση και με τους Μπρίτο και Ούμπιντες να αλλάζουν πλευρές πίεζε ψηλά. Συν τοις άλλοις, ο Παράσχος επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον αμυντικογενή Δημούτσο, να βάλει τον δημιουργικό Γκαρσία στον άξονα και τα πράγματα εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η πίεση απέφερε καρπούς, ο… Ουντότζι σκόραρε στο τέρμα της ομάδας του, βάζοντας τον Άρη πίσω στο σκορ και οι «κυανόλευοι» μπήκαν στη θέση του οδηγού. Οι Γιαννούλης και Φυτανίδης έπαιρναν μέτρα από τα άκρα και λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα με τον Ναπολεόνι, να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Άρη και να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον Άρη να παραμένει ακίνδυνος στο πρώτο 45λεπτο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να θέλει να έχει πιο επιθετικό τόνο. Ο Χατζηνικολάου απέσυρε τον Οικονομόπουλο, πέρασε τον Τριανταφυλλάκο και προσπάθησε να ανεβάσει πιο ψηλά την ομάδα του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να βρίσκει χώρους στην κόντρα και να προσπαθεί να τους εκμεταλλευτεί με τους ταχύτατους Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο.

Όσο τα λεπτά κυλούσαν με τον Ατρόμητο να είναι μπροστά στο σκορ, με το καθαρό 2-0, ο Γιώργος Παράσχος βρήκε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε παίκτες που τα έδωσαν όλα και μεσοβδόμαδα κόντρα στην Άλκμααρ. Από την άλλη πλευρά, ο Χατζηνικολάου έκανε ότι μπορούσε για να αλλάξει τη μοίρα του ματς, όμως όλα έδειχναν πως η τρίτη ήττα, σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν κοντά. Το τελευταίο σφύριγμα του Ιωαννίδη, απλά το επιβεβαίωσε και έφερε στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων, το πρώτο τρίποντο της νέας σεζόν.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Αρης για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (75’ Νάστος), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (83’ Δημούτσος), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (67’ Καραγκούνης), Ναπολέονι.

Στον πάγκο: Μπάρκας, Καραμάνος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου.

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Καραγκούνης (66’ Μανιάς), Κύργιας, Ηρακλής (72’ Καρασαλίδης), Τσουμάνης, Οικονομόπουλος (46’ Τριανταφυλλάκος), Παπαδόπουλος, Ουντότζι, Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Κοτσαρίδης, Έλσνερ, Ιμπέ.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.