8 Σεπτεμβρίου – Πτολεμαΐδα – ΑΜΟ Εορδαίας – Δείτε την Αφίσα
Νέο σκηνικό !

moto crossΣτην,  ουσιαστικά, ολοκαίνουργια πίστα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα μεταφέρεται η ένταση και το θέαμα του εντυπωσιακού φετινού πρωταθλήματος Motocross. Ο τοπικός ΑΜΟΕορδαίας, με την αμέριστη υποστήριξη της ΔΕΗ, έχει δώσει ψυχή και σώμα για να προσφέρει στους κορυφαίους έλληνες αθλητές την ευκαιρία και την δυνατότητα να δείξουν την αθλητική τους άνοδο και να συνεχίσουν τις συναρπαστικές τους μάχες για την βαθμολογική διάκριση σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας ένα αξιολογότατο σύνολο υποδομών.

Με τους δύο πρωτοπόρους της κατηγορίας ΜΧ1, τον σχεδόν αήττητο Παναγιώτη Κουζή (ΛΕΜΟΚΑλαμάτας) και τον ταχύτατο Μανώλη Σκύβαλο (ΟΔΙΚΟζάνης) να εμφανίζονται με ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες, προβάλλει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των 2 έτερων επίδοξων διεκδικητών της νίκης, των Δημήτρη Βαγγελάκου (ΑΜΟΕορδαίας, Yamaha) και Γιώργου Ηλιόπουλου (ΠΑΛΕΜΟΤ Αιγίου, ΚΤΜ) οι οποίοι έχουν όμως προπονηθεί σκληρά για το δεύτερο ήμισυ του πρωταθλήματος και βασίζονται πολύ σε αυτό. Δουλειά έχει «ρίξει» και ο νεαρός Δημήτρης Μπαξεβάνης (Μοτολέσχη Καβάλας, Yamaha) που έχει σαν αρχικό στόχο να επικρατήσει του ταχύτατου Κορίνθιου Γιώργου Γεωργούση (ΛΕΜΕβρου, Yamaha) σε μια μονομαχία που θα μπουν τόσο ο πεισματάρης Κερκυραίος Μενέλαος Μάρτης (ΑΜΑ, ΚΤΜ) όσο και ο νεαρότατος και πολλά υποσχόμενος Νίκος Λυρίου (Ικαρος Ρόδου, Husqvarna).

Στην κατηγορία ΜΧ2, η επιστροφή του τραυματία Παναγιώτη Παπίλα (ΑΜΛΕΧαλκίδας, Honda) θα αυξήσει και άλλο την ένταση ανάμεσα στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο πρωτοπόρο της βαθμολογίας Δημήτρη Κοντολέτα (ΑΟΛΜΟλυμπίας, Yamaha) και στον σταθερά ανερχόμενο νεανία Μανώλη Κρητικό (ΑΡΗΣ Πεντέλης, Yamaha) ο που πέρασε ένα σκληρό καλοκαίρι προετοιμασίας στην Γερμανία. Με τον αέρα του ευρύτερα «τοπικού», ο Γιώργος Αρβανίτης (ΛΑΜΣερρών) με καινούργια μοτοσυκλέτα (Kawasaki;) θα προσπαθήσει να μετατρέψει την αδιαμφισβήτητη ταχύτητά του σε κορυφαίο αποτέλεσμα ενώ οι πεισματάρηδες και πολλά υποσχόμενοι, επίσης ευρύτερα «τοπικοί», ο Θεσσαλονικιός Γιάννης Τουρατζίδης (ΜΟΒΕ,  Yamaha) και Αλέξανδρος Γεωργαντάς (ΜΑΟΚατερίνης, Husqvarna) θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο !

Τις ελπίδες το ζωντανές για τον τίτλο στην ΟΡΕΝ θα παλέψει για να κρατήσει ο πρωταθλητής του 2013 Κυριάκος Κιουτσούκωστας (Μοτολέσχη Καβάλας, Suzuki) αλλά ο Σταμάτης Δημολιάνης (ΛΕΜΟΤ, Kawasaki) έχει ήδη αποδείξει ότι έχει τον πρώτο λόγο ενώ ο Αρτινός Νίκος Κριμπούνης (ΜΟΒΕ, ΚΤΜ) είναι πάντα υπολογίσιμος. Αν εμφανιστεί και ο «κοντοχωριανός» Νίκος Μαργαρίτης (ΑΜΟΕξοχής)…

Σχεδόν αγγίζει από τώρα τον τίτλο των τετράτροχων Quad ο εκρηκτικός Αγρινιώτης Γιώργος Καπέλης (Yamaha) και το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στην σκληρή μονομαχία για το Νο2, ανάμεσα στους Γιώργο Χαραλάμπους (Harris) και τον Κώστα Ντούζο (ΚΤΜ) ενώ η αναμενόμενη επανεμφάνιση του Χρήστου Καναβά

Η θεαματικότατη πίστα Motocross που προετοιμάζει ο ΑΜΟΕορδαίας βρίσκεται στον Αγ. Χριστόφορο, ανατολικά της Πτολεμαΐδας και θα φτάσετε εκεί από την 2η έξοδο για Πτολεμαϊδα, ακολουθώντας τις σχετικές σημάνσεις (συντεταγμένες GPS: 40°30’55” B  21°44’55” E).

motocross AMOE 2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.