Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μετρούν τη δύναμή μας, θα λάβουν την απάντηση!

Σεπτέμβριος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ Συναδέλφισσα – Συνάδελφε,
Την Παρασκευή 06 Σεπτέμβρη 2013 και ώρα 17:00 στη Θεσσαλονίκη καλείσαι στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., όπου θα ανοίξουμε τον χορό των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην 78η Δ.Ε.Θ. αντιδρώντας δυναμικά στην συνεχιζόμενη ΑΠΑΞΙΩΣΗ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ μας, απαιτώντας λύση στο κοινωνικό αδιέξοδο και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το αύριο που έκλεψαν και συνεχίζουν να κλέβουν από εμάς και τα παιδιά μας, οι τοκογλύφοι δανειστές του Κράτους μας έχοντας ως συνεργούς στην πορεία των ετών κάποιους πολιτικούς Εφιάλτες, ανάξιους να ανταποκριθούν σε θεσμούς, αξίες και θέσεις που δημοκρατικά επιλέχθηκαν να υπηρετήσουν.

Στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως οι διώξεις αστυνομικών συνδικαλιστών που ύψωσαν ως όφειλαν τη φωνή τους απέναντι στο άδικο, ούτε μας τρομάζουν, ούτε μας φιμώνουν, αλλά μας ΕΝΩΝΟΥΝ στον αγώνα!

Δ Ε Ν ΤΟΥΣ Χ Ρ Ω Σ Τ Α Μ Ε , Μ Α Σ Χ Ρ Ω Σ Τ Α Ν Ε !!!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριγώνης         Κωνσταντίνος Λάχανος
trigonischr@gmail.com       lahanos10@gmail.com

afisa_6-9-2013

This entry was posted on Δευτέρα, Σεπτέμβριος 2nd, 2013 at 11:15 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply