Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έστειλαν “εκρηκτικό” φάκελο στον ανακριτή της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς

Σεπτέμβριος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ένας φάκελος που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό εστάλη στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, Δημήτρη Μόκκα

Στόχος τρομοκρατών φαίνεται πως έγινε ο ειδικός εφέτης ανακριτής που δικάζει τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Αναλυτικότερα, ο κ. Δημήτρης Μόκκας έλειπε για διακοπές και επέστρεψε σήμερα στο σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Σκοπέλου στο Χολαργό. Η γειτόνισσα του που μάζευε την αλληλογραφία του τον επισκέφτηκε να του τη δώσει.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα εμφανίζονταν ως αποστολέας

Ανάμεσα στους φακέλους όμως υπήρχε κι ένας στον οποίο ως αποστολέας εμφανίζονταν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα. Ο κ. Μόκκας αντιλήφθηκε τον ύποπτο φάκελο και τον πέταξε κάτω με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη.

Όπως αποδείχτηκε ο φακελος περιείχε εκρηκτικό υλικό και συγκεκριμένα κάποια καλώδια που κατέληγαν σε 8 μπαταρίες των 1,5 volt και αυτά σε αντίσταση λαμπτήρα. Αυτό ήταν βυθισμένο σε μπαρούτι που προέρχεται από φυσίγγια κυνηγιού.

Ομοιότητες με τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε σταλεί στη Διοιήκηση του Πρωτοδικείου Αθηνών

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος εκρηκτικός μηχανισμός ήταν παρόμοιος με αυτόν που είχε σταλεί στη Διοίκηση του Πρωτοδικείου Αθηνών. Τότε την ευθύνη είχε αναλάβει μία οργάνωση με ονομασία “Ανυπότακτες Επιθυμίες”.

Για προσπάθεια εκφοβισμού κάνει λόγο η αντιτρομοκρατική υπηρεσία

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, η νέα προσπάθεια αποστολής εκρηκτικού φακέλου εντάσσεται στην “επιχείρηση” εκφοβισμού και τρομοκράτησης δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται υποθέσεις τρομοκρατίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

This entry was posted on Δευτέρα, Σεπτέμβριος 2nd, 2013 at 07:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply