Ο Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης

 (Φωτογραφία:  AP ) Είναι επίσημο! O Γκάρεθ Μπέιλ είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πριν από λίγα λεπτά υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα. Ο Ουαλός θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή (σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ) στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού θα ξεπεράσει τα 94 εκατ. ευρώ του Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2010 από την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «βασίλισσα». Η παρουσίαση του παίκτη αναμένεται να γίνει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Η συμφωνία του Μπέιλ με τη «βασίλισσα» αποδείχθηκε κάτι εύκολο, όμως δεν ίσχυσε το ίδιο για το «deal» ανάμεσα στη Ρεάλ και την Τότεναμ. Ο σκληρός διαπραγματευτής, Ντάνιελ Λέβι, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη διάθεση των «μερένχες» στον απόλυτο βαθμό, ώστε να έχει εξασφαλίσει πως η ομάδα του θα έχει ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι, ο Μπέιλ αποτελεί το 4ο καλοκαιρινό απόκτημα των «μερένγκες» μετά τους Ισκο, Ιγιαραμέντι και Καρβαγιάλ.

«Δεν είμαι βέβαιος αν υπάρχει η σωστή ώρα να φύγω από έναν σύλλογο όπου αισθανόμουν τακτοποιημένος και έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της ως τώρα καριέρας μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μπέιλ και συνεχίζει: «Ξέρω ότι πολλοί παίκτες μιλούν για την επιθυμία τους να ενταχθούν στην ομάδα των παιδικών τους ονείρων, αλλά μπορώ να πω με ειλικρίνεια, ότι για μένα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα».

«Ο άνθρωπος των 99 εκατομμυρίων» όπως ήδη τον χαρακτήρισε η «Marca», θα παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο πρώτος που έκανε δηλώσεις ήταν ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι. Και δικαιωματικά, αφού θα μείνει στην ιστορία ως ο επιχειρηματίας που έκλεισε το πιο ακριβό ποδοσφαιρικό deal:

«Ο Γκάρεθ ήταν ένας παίκτης που σε καμία περίπτωση δεν είχαμε πρόθεση να πουλήσουμε. Είχαμε μεριμνήσει για την καριέρα του και την ανάπτυξή του, ενώ είχε άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο. Φανταστείτε λοιπόν πόσο μεγάλη ήταν η διάθεση της Ρεάλ, αλλά και του ίδιου του Γκάρεθ, να πάει εκεί. Ετσι, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι, αν απαντούσαμε αρνητικά, ο παίκτης δεν θα ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε μας στη φετινή σεζόν. Συμφωνήσαμε στην πώλησή του έχοντας ήδη κατά νου πως διαθέτουμε μια δυνατή ομάδα στην οποία προσθέσαμε άλλους επτά διεθνείς. Ευχόμαστε στον Γκάρεθ ό,τι καλύτερο και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ που θα φορά την φανέλα της Ρεάλ για τα επόμενα έξι χρόνια. Ο παίκτης θα παρουσιαστεί αύριο, Δευτέρα στις 13:00 (14:00 ώρα Ελλάδος) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου αφού πρώτα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια θα πατήσει για πρώτη φορά το γκαζόν του γηπέδου με τη φανέλα της Ρεάλ και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των μίντια στην αίθουσα Τύπου».

 

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.