Στάθηκε «όρθιος» στα Πηγάδια ο ΕργοτέληςΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι Κρήτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 7΄ με τον Σολάρι, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ, ενώ στο 10΄ ο Μάνταλος δεν κατάφερε με κεφαλιά από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να «απαντήσει» στο 19΄, με τον Τσέμα να αποκρούει το σουτ του Τζανακάκη, ενώ στο 21΄ το σουτ του Μπαμ Μπαμ έφυγε άουτ.

Στο 26΄ η Ξάνθη πλησίασε το γκολ με τον Σολάρι, η κεφαλιά του οποίου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Αθανασίου. Στο 42΄ ο Μαρσελίνιο απέφυγε τους Ρέντζα και Σαρρή και μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη, αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αθανασίου απέκρουσε την κεφαλιά του Σολάρι.

Ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 54΄ το σουτ του Μπαμ Μπαμ έφυγε λίγο άουτ, ενώ σε αντεπίθεση της Ξάνθης στο 62΄ ο Κάρλος Κάλβο μπήκε στην περιοχή των Κρητών, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 70΄, αλλά το σουτ του Μπαντιμπανγκά σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέμα.

Στο 84΄ η Ξάνθη ισοφάρισε τα δοκάρια, αφού ο Βάλλας πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Κάρλος Κάλβο, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Οι Κρήτες έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίτσου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο δεν άλλαξε το σκορ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη-Εργοτέλης για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


Διαιτητής:
Κάκος (Κέρκυρας)

Κόκκινη κάρτα:
Πίτσος (90+4΄, 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Ντιέ, Παΐτο, Μαρσελίνιο, Μάνταλος – Σαρρής, Τζανακάκης, Πίτσος, Μπαμ Μπαμ, Κοζορώνης

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Τσέμα, Μπέρτος (66΄ Μπαξεβανίδης), Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μαρέν, Σολάρι, Μάνταλος (77΄ Τριάδης), Μαρσελίνιο (58΄ Κάρλος Κάλβο).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (44΄ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος, Σαρρής, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά (87΄ Μπουχαλάκης), Μπαμ Μπαμ (70΄ Ρομάνο), Αναστασάκος, Χάντι.

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.