Δήλωση του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη:

Με την ανακοίνωση των βάσεων, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την φετινή χρονιά. Χρονιά δύσκολη για όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Π.Ε. Γρεβενών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μια νέα περίοδος της ζωής σας αρχίζει, οι περισσότεροι από εμάς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε ως φοιτητές, την χαρακτηρίζουμε ως την ωραιότερη όλων .
Τα επόμενα χρόνια θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.
Η κοινωνία μας θα έχει πάντα την ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανούς επιστήμονες που συμβάλουν στην πρόοδο της.
Τα παιδιά που δεν πέτυχαν απόλυτα τον στόχο τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, η ζωή δεν κρίνεται μόνο σε μια στιγμή. Δεν πρέπει να απογοητεύεστε, να έχετε πίστη στις ικανότητες σας, να ξαναπροσπαθήσετε και να μην ξεχνάτε ότι η ζωή βρίσκεται μπροστά σας και σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Για όλες και όλους αρχίζει ένας νέος κύκλος εμπειριών και προσπαθειών.
Εύχομαι στον καθένα χωριστά καλή πρόοδο.

Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που έδωσαν και φέτος τον αγώνα τους για την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και κατάφεραν να εκπληρώσουν τον στόχο τους.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσους δεν τα κατάφεραν, αλλά προσπάθησαν, καθώς ο αγώνας για τη μάθηση και την επαγγελματική επιτυχία είναι καθημερινός και διαρκής και με επιμονή θα διακριθούν.

Εύχομαι ολόψυχα οι επιλογές και οι προσδοκίες τους να δικαιωθούν στο έπακρο και κατά την επαγγελματική τους αποκατάσταση συμβάλλοντας στην πνευματική και οικονομική επάνοδο της χώρας μας.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συνέδραμαν την προσπάθεια των νέων με κάθε μέσο ακόμα και στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Εύχομαι πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου Γρεβενών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Δήμου Γρεβενών για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία τους αυτή επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τη συστηματική δουλειά της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας αλλά και των παιδιών μας.

Το νέο «ταξίδι» γνώσεων και εμπειριών που αρχίζει, μετά από αυτό των μαθητικών τους χρόνων, εύχομαι να στεφθεί με επιτυχία και εκπλήρωση των προσδοκιών τους. Ένα ταξίδι που θα τους δώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να «σταθούν» επάξια στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που βιώνουμε. Τα Γρεβενά έχουν ανάγκη τις γνώσεις και την επιστημονική τους κατάρτιση. Έχουν ανάγκη νέους ανθρώπους με όνειρα και στόχους για ένα καλύτερο αύριο.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς που στηρίζουν, ξεπερνώντας τα προβλήματα με μικρές και μεγάλες θυσίες, τα όνειρα των παιδιών τους, αλλά και στους Εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του δήμου μας, για την αποτελεσματική και ποιοτική προετοιμασία των μαθητών.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, που παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ζωή είναι μπροστά τους με νέες επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσουν σωστά. Σε ότι και αν αποφασίσουν εύχομαι καλή επιτυχία.

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.