http://static.in.gr/webstatic//964AD1EFB8700EA64D8FA4DCE1F8E33A.jpgΠερίπου 3.500 αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν φέτος για τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ και των διαδηλώσεων που αναμένονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο αριθμός αυτός κινείται στα ίδια επίπεδα με πέρσι, αλλά είναι σαφώς μικρότερος σε σχέση με τα προπέρσινα μεγέθη, όταν σε μία πρωτοφανή κινητοποίηση επιστρατεύτηκαν περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί.

Ιδιαίτερα αυξημένες θα είναι οι περιπολίες δικυκλιστών που, ελλείψει της Δημοτικής Αστυνομίας, θα διενεργούν εντατικούς ελέγχους στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα συζητήθηκαν σε σύσκεψη που διοργανώθηκε την Τετάρτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στην οποία έλαβαν μέρος αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, εκπρόσωποι του υπoυργείου Μακεδονίας-Θράκης, της HELEXPO, των δύο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ και ΠΑ.ΜΑΚ.) και άλλων φορέων.

Ο τελικός σχεδιασμός των μέτρων θα οριστικοποιηθεί πάντως την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή του αρχηγού της ΕΛΑΣ Νίκου Παπαγιαννόπουλου.

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.