http://3.bp.blogspot.com/-hZ8E8ktEiV0/Uh9vwdFuC-I/AAAAAAACG7E/2ee73ZK4fmI/s1600/DSC00759.JPGΟ Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα Αικατερίνη Πέτρου, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΓ κ. Χρήστο Βάϊο και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Ζήση Φαρμάκη, επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Σειρηνίου, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου «Αποκατάσταση οδικής σύνδεσης προς Μεγάλο Σειρήνι».

Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 338.000,00€ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ και ανάδοχος εταιρεία εκτέλεσης είναι η «ΔΙΑΚΤΩΡ Α.Ε.»

http://3.bp.blogspot.com/-w6CaA4plOGY/Uh9vwJW2rmI/AAAAAAACG7A/s6JBtAYgCH8/s1600/DSC00758.JPG

Πρόκειται για ένα έργο οδοποιίας με το οποίο θα πραγματοποιηθεί αποκατάσταση της βατότητας της οδικής σύνδεσης προς το Μεγάλο Σειρήνι, με παρεμβάσεις ήπιας μορφής στο κατεστραμμένο τμήμα της οδού, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η ευστάθεια του εδάφους και να ασφαλτοστρωθεί όλο το υπόλοιπο τμήμα προς Γρεβενά.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι εργασίες του έργου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.