Πιθανότατα σε Ελληνίδα, ηλικίας 60 με 70 ετών, ανήκει το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε κάδο ανακύκλωσης απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, στη συμβολή των οδών Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου στη Ραφήνα.

Οι Αρχές, που ερευνούν τη φρικιαστική υπόθεση, εκτιμούν ότι τόσο η λευκή επιδερμίδα όσο και η κατατομή του σκελετού παραπέμπουν σε ημεδαπή. Ωστόσο, μέχρι και αργά χθες το βράδυ δεν είχε καταστεί δυνατόν να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας, ενώ ο μανιακός «χασάπης» με το… πριόνι, ο μακελάρης με την έντονη ψυχική διαταραχή που προκάλεσε ρίγη ανατριχίλας σε όλη τη χώρα, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο στυγερός δολοφόνος, αφού τη σκότωσε, την τεμάχισε χρησιμοποιώντας από πριόνι μέχρι τσεκούρι, ακόμη και μπαλτά! Ο τεμαχισμός χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς «βιαστικός και άτσαλος»… Ο θάνατός της φαίνεται να επήλθε 24 έως 30 ώρες προτού βρεθούν τα διαμελισμένα μέλη της. Ολα τα τραύματα είναι μεταθανάτια.

Η μανία με την οποία την κατακρεούργησε μαρτυρά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόσωπο με έντονη ψυχική διαταραχή και ενδεχομένως με άμεση σύνδεση μαζί της. Να πρόκειται δηλαδή για κάποιον στενό συγγενή, γιο ή σύζυγο. Το πρόσωπό της είναι ιδιαίτερα παραμορφωμένο και δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Από τα δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν, οι Αρχές δεν μπόρεσαν να βρουν άκρη, καθώς δεν ήταν σεσημασμένη, ενώ τα χαρακτηριστικά της δεν ταιριάζουν με καμία από τις γυναίκες για τις οποίες έχει δηλωθεί εξαφάνιση.

Ετσι τις επόμενες ώρες το πτώμα της γυναίκας επρόκειτο να εξεταστεί και από ανθρωπολόγο, προκειμένου να προσδιοριστούν η ακριβής ηλικία της, το ύψος της και η εθνικότητά της, ώστε οι Αρχές να μπορούν να σχηματίσουν μια καλύτερη εικόνα για την ταυτότητά της. Σημαντικά στοιχεία που θα ρίξουν φως και στα αίτια θανάτου της αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Οι αστυνομικοί τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας κάποιος συγγενής ή φίλος να προσφύγει σε αστυνομικό τμήμα και να δηλώσει την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», οι άνδρες της Ασφάλειας, αφού έλεγξαν πόρτα πόρτα την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τη Νέα Μάκρη, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το διαμελισμένο πτώμα μεταφέρθηκε από άλλη περιοχή της Αττικής (και όχι μόνο) και να πετάχτηκε στον κάδο ανακύκλωσης λίγες ώρες προτού βρεθεί. Το έγκλημα έγινε αλλού και ο δολοφόνος για να εξαφανίσει τα ίχνη πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη στον κάδο ανακύκλωσης που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη και ήσυχη περιοχή. Μια περιοχή όπου υπάρχουν μόνο εξοχικές κατοικίες. Εξετάζεται ακόμη και το σενάριο το τεμαχισμένο πτώμα να «ταξίδεψε» διά θαλάσσης με πλοίο, μέσα σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου μέχρι το λιμάνι της Ραφήνας και έπειτα να πετάχτηκε στα σκουπίδια!

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται γύρω στις 6.00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν την προσοχή δύο μικρών παιδιών τράβηξε μια σακούλα γνωστής αλυσίδας με καταστήματα παιχνιδιών, η οποία ήταν πεταμένη έξω από τον κάδο ανακύκλωσης. Τα παιδιά την άνοιξαν και έντρομα αντίκρισαν μέσα σε αυτή ένα… ανθρώπινο πόδι. Πανικόβλητα έφυγαν και ενημέρωσαν έναν από τους γονείς τους. Οταν και αυτός έφτασε στο σημείο, το πρόσωπό του πάγωσε… Από τη σακούλα προεξείχαν η πατούσα και ο αστράγαλος…

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.