Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κίνηση ρεκόρ στο δίκτυο της Cosmote

Αύγουστος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τα ψηφιακά δεδομένα ξεπέρασαν το 1 petabyte

Κίνηση ρεκόρ στο δίκτυο της Cosmote

Κίνηση – ρεκόρ κατέγραψαν τα κινητά δίκτυα της COSMOTE τον Αύγουστο του 2013, καθώς μέσω αυτών διακινήθηκαν ψηφιακά δεδομένα, που ξεπέρασαν το 1 petabyte, δηλαδή τα 1.000 terabyte ή αλλιώς το 1  εκατ. gigabyte.

Όπως αναφέρει η εταιρία, η κίνηση data αυξήθηκε κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012, ενώ σε τουριστικές περιοχές, η άνοδος κυμαίνεται μεταξύ 50 – 100%, σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά.

«Στη Χαλκιδική, για παράδειγμα, η κίνηση data φέτος τον Αύγουστο ενισχύθηκε κατά 83% σε σχέση με το 2012 και κατά σχεδόν 340%σε σχέση με τους προηγούμενουςμήνες του 2013. Αντίστοιχα, στις Κυκλάδες η χρήση υπηρεσιών internet και δεδομένων στο δίκτυο της COSMOTE έφθασε το 56% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο και ξεπέρασε το 270% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες της χρονιάς» αναφέρει.

Η COSMOTE υπενθυμίζει ότι έως τις 31 Αυγούστου προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της. Επίσης, υπογραμμίζει ότι σημειώνεται αύξηση στο δίκτυο 4G και ειδικά τον Αύγουστο τριπλασιάστηκε σε σχέση με τον Ιούλιο.

Χεκίμογλου Αχιλλέας

This entry was posted on Πέμπτη, Αύγουστος 29th, 2013 at 17:19 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply