Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στο έργο: «Αποκατάσταση οδικής σύνδεσης προς Μεγάλο Σειρήνι»

Αύγουστος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-hZ8E8ktEiV0/Uh9vwdFuC-I/AAAAAAACG7E/2ee73ZK4fmI/s1600/DSC00759.JPGΟ Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα Αικατερίνη Πέτρου, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΓ κ. Χρήστο Βάϊο και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Ζήση Φαρμάκη, επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Σειρηνίου, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου «Αποκατάσταση οδικής σύνδεσης προς Μεγάλο Σειρήνι».

Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 338.000,00€ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ και ανάδοχος εταιρεία εκτέλεσης είναι η «ΔΙΑΚΤΩΡ Α.Ε.»

http://3.bp.blogspot.com/-w6CaA4plOGY/Uh9vwJW2rmI/AAAAAAACG7A/s6JBtAYgCH8/s1600/DSC00758.JPG

Πρόκειται για ένα έργο οδοποιίας με το οποίο θα πραγματοποιηθεί αποκατάσταση της βατότητας της οδικής σύνδεσης προς το Μεγάλο Σειρήνι, με παρεμβάσεις ήπιας μορφής στο κατεστραμμένο τμήμα της οδού, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η ευστάθεια του εδάφους και να ασφαλτοστρωθεί όλο το υπόλοιπο τμήμα προς Γρεβενά.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι εργασίες του έργου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

This entry was posted on Πέμπτη, Αύγουστος 29th, 2013 at 19:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply