Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καθηγητών που μετατάσσονται σε δημοτικά – Δείτε ποιοι πάνε πού

Αύγουστος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καθηγητών που μετατάσσονται σε δημοτικάΑνακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα καθηγητών που μετατάσσονται υποχρεωτικά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Οι ειδικότητες που μετατάσσονται είναι γυμναστές, καθηγητές πληροφορικής, γαλλικής φιλολογίας, θεατρικών σπουδών, μουσικής και καλλιτεχνικών, ειδικότητες που διδάσκουν τα αντικείμενα που προβλέπονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποχρεωτικές μετατάξεις αποτελούν μία από τις προαπαιτούμενες δράσεις της κυβέρνησης στην συμφωνία της με την τρόικα.

Συγκεκριμένα:

  • Για 6.041 πλεονάζουσες θέσεις, προκηρύχτηκαν 4.600 κενές θέσεις προς πλήρωση.
  • Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υπουργείου ξεπέρασαν τις 5.750.
  • Οι θέσεις που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί με την υποβολή των αιτήσεων προτίμησής τους έφτασαν τις 3.495, όσες και τελικά είναι οι μετακινήσεις της ανακατανομής των εκπαιδευτικών.
  • Από αυτές οι 2.495 θα καλύψουν εκπαιδευτικές θέσεις εντός της Περιφερειακής Διεύθυνσης και στην πόλη που ήδη βρίσκονται.

  • Δείτε τα ονόματα (αρχείο pdf)

δολ

This entry was posted on Πέμπτη, Αύγουστος 29th, 2013 at 08:33 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply