http://3.bp.blogspot.com/-mH4X2vfFeSQ/Uh2-02wqt1I/AAAAAAACG0U/yrZIXG1nFzI/s1600/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1.jpgΎστερα από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη και συντονισμένες ενέργειες του Βουλευτή κ. Τιμολέοντος Κοψαχείλη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/8), συνάντηση των ανωτέρω με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη για θέματα που αφορούν στον τομέα Υγείας της Π.Ε. Γρεβενών.

Μετά από ενδελεχή έκθεση όλων των υφιστάμενων προβλημάτων δόθηκε άμεσα εντολή από τον κ. Υπουργό προς σύσταση και λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής, ολοκλήρωση της μελέτης των στεγάστρων του Νοσοκομείου, ώστε να ενταχθεί άμεσα στο ΕΣΠΑ, και λύση του ζητήματος στέγασης των Υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ. Για τα υπόλοιπα ζητήματα συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέτα Μακρή όπου συζητήθηκαν θέματα υγείας ανήκοντα στην αρμοδιότητά της ενώ, τέλος, έλαβε χώρα και ευρεία σύσκεψη με ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα της περιοχής μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.