«Θα φάμε και θα πιούμε ό,τι και να γίνει...» λέει ο ΣτέφενςΚλίμα αποφόρτισης προσπάθησε να περάσει ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Σάλκε και ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Champions League.

O Ολλανδός τεχνικός βλέποντας το… άγχος που δημιουργείται τα τελευταία 24ωρα στην εντός κι εκτός Τούμπας, θέλησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι ακόμα και αν χάσουμε… θα φάμε και θα πιούμε την επόμενη μέρα!

«Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Σάλκε, πάντως σίγουρα θα έχει πολλά κίνητρα, δεν με αφορά αν θέλει γκολ, εγώ θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και αναλόγως να κάνω τις ενέργειές μου», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που θεωρεί ότι οι πιθανότητες είναι 50-50.

Για τις απουσίες της ομάδας του επεσήμανε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για διάταξη ανάγκης, η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ για να παρακάμψει προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες που θα παίξουν θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν τις δυνατότητές τους».

Αναφορικά με την πίεση που ασκείται τόνισε: «Αύριο είναι ένα ξεχωριστό ματς, υπήρχε ένα θετικό και ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αύριο το ματς θα ξεκινήσει από την αρχή. Η Σάλκε έχει την πίεση, γιατί η Σάλκε πρέπει να συνεχίσει, ενώ ο ΠΑΟΚ εύχεται να συνεχίσει στην διοργάνωση».

Σχετικά με την τιμωρία της Τούμπας είπε: «Είναι κρίμα, πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο. Ξέρετε όλοι εσείς της Σάλκε πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί της, έτσι και για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός ο κόσμος. Παρόλο, πάντως, που η συμπεριφορά κάποιων οπαδών δεν ήταν σωστή, η τιμωρία των τριών αγωνιστικών ήταν υπερβολική».

Ερωτηθείς για τα πολλά χρήματα που διακυβεύονται στο ματς της Τρίτης απάντησε: «Αυτό το ξέραμε από πριν. Είναι πολύ καλό που είμαστε εδώ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει άγχος».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα που υπάρχει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει πάση θυσία να προκριθεί, ο Στέφενς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Είναι απίστευτο ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο,τι και να γίνει στο αυριανό ματς, μεθαύριο και θα φάμε και θα πιούμε. Για μένα ότι αν χάσουμε θα έρθει ο θάνατος είναι ακατανόητο. Ποδόσφαιρο παίζεται και σε άλλα μέρη του κόσμου, με πιο δυνατά συναισθήματα, τα πόδια πρέπει να είναι στο πάτωμα».

Κατσουράνης: «Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε»

Νωρίτερα είχε μιλήσει ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αναφερόμενος στην κρισιμότητα του αγώνα τόνισε: «Δεν πρέπει να έχουμε άγχος, αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω και στους συμπαίκτες μου. Αν δεν περάσουμε δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει, μπορούμε να γράψουμε ιστορία και αυτό το ξέρουν όλοι, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Ερωτώμενος πως θα χαρακτήριζε το ματς με την Σάλκε απάντησε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα. Δεν θα του δώσω κάποιο χαρακτηρισμό, πρέπει να το ξεπεράσουμε χωρίς άγχος. Ο κόσμος θα μας έδινε ώθηση, δεν θα μας φόρτωνε άγχος, αυτή είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα έχουμε το 1-1 και θα περιμένουμε τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη».

Για την Σάλκε είπε: «Δεν νομίζω ότι ήταν υπεροπτικοί στο πρώτο ματς, έκαναν καλό παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εκείνους για τους δικούς τους λόγους. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, την είδαμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο πόσο καλή ομάδα είναι».

Τέλος ο Κώστας Κατσουράνης συνέκρινε τους δύο αγώνες: «Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι θα έχει ομοιότητες με το πρώτο ματς. Η Σάλκε νομίζω ότι θα παίξει όπως στη Γερμανία, έχει μάθει να αγωνίζεται επιθετικά, εμείς θέλουμε να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία μας. Θα έχει και διαφορές, πάντως, ο αγώνας όχι μόνο ομοιότητες».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.