Δοκιμάζεται ο Μπαλμπόα

Συμφώνησαν για τον Πράνιτς Παναθηναϊκός και ΣπόρτινγκΑίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το σίριαλ της μεταγραφής του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ χαφ αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου προκριμένου να προλάβει το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια.

Οι Πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη, πληρώνοντας από κοινού το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός θα του δώσει 250.000 ευρώ και άλλα τόσα οι Ίβηρες, ενώ ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να επέλθει η συμφωνία, ρίχνει κατά 200.000 ευρώ τις απαιτήσεις του…

Μία ανάσα από το μεγάλο «μπαμ» με τον Κροάτη άσο βρίσκονται οι «πράσινοι», που είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον πρώην μέσο της Μπάγερν Μονάχου. Από τις προηγούμενες ημέρες είχε διαφανεί ότι η «χρυσή τομή» με τους Πορτογάλους θα βρεθεί, κάτι που τελικά έγινε!

Πλέον το μόνο που απομένει για να γίνει οριστική η συμφωνία είναι να βρει άκρη ο Πράνιτς με τη Σπόρτινγκ σε ό,τι αφορά τα περσινά του οφειλόμενα, που φτάνουν στις 350.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο 19χρονος Ουρουγουανός Αντιάν Μαρτίν Μπαλμπόα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να δοκιμαστεί από τους Πράσινους και αν πείσει, θα αποκτηθεί…

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.