Έκανε το «2Χ2» ο Εργοτέλης, 2-0 τον ΛεβαδειακόΤους τέσσερις βαθμούς μετά απο δύο αγώνες στην Σούπερ Λίγκα έφτασε ο Εργοτέλης. Η ομάδα της Κρήτης που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία, νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο με τέρματα των Αναστασάκου (46′) και Μπαμ Μπαμ (51′).

Σ΄ένα ματς απόλυτα ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, τα πάντα άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου. Νωρίτερα οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με μόνη αξιόλογη φάση για τον Λεβαδειακό μια κεφαλιά του Γεωργίου που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Αθανασίου στο 33΄. Κι ενώ οι Βοιωτοί έδειχναν να έχουν υπό τον έλεγχό τους το ματς, ήλθαν τα πάνω-κάτω μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του β’ ημιχρόνου. Στο 46′ από σουτ του Χαντί ο Αναστασάκος με προβολή άνοιξε το σκορ και στο 51′ ο Βραζιλιάνος Μπαμ Μπαμ (Σιμάο Μάρκος Αντόνιο) έγραψε το 2-0 με πλασέ στην κίνηση από ασίστ του Μπατιμπάνγκα.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως στο διάστημα 60′ – 70′ με αιχμή του δόρατος τον Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά οι προσπάθειές του δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι το 2-0 έμεινε έως το τέλος.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Εργοτέλης-Λεβαδειακός για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Γεωργίου, Μαρτίνεθ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Ρέντζας, Χάντι, Μπαντιμπάνγκα (85΄ Μπουρσέλης), Μπαμ Μπαμ (63΄ Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (89΄ Δωματάς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόφσκι, Λυκογιάννης, Μαρτίνεθ, Γεωργίου, Μουλόπουλος, Μαχαίρας (55΄ Μπούστο), Λαμπρόπουλος (79΄ Ροζέριο), Κονέ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Βασιλείου (62΄ Γιάντσης)

 

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.