Όλοι ευχαριστημένοι…

Ο Αστέρας πήρε τον βαθμό στα Χανιά με δέκα παίκτεςΟ Αστέρας Τρίπολης έπαιζε με δέκα παίκτες από το 10’, ο Πλατανιάς, προηγήθηκε από νωρίς, αλλά θα μπορούσε να έχει χάσει κιόλας και έτσι το 1-1 αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με πέναλτι του Ναζλίδη, από το 10’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Λισγάρα, με δεύτερη κίτρινη. Μετά το γκολ του Μπαράλες στο 47’, θα μπορούσε να χάσει και το παιχνίδι, όμως τελικό 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Από έναν πόντο οι δύο ομάδες, σε ένα όχι και τόσο καλό ποιοτικά παιχνίδι στα Περιβόλια. Τόσο η ομάδα του Πλατανιά, όσο και η ομάδα της Τρίπολης παραμένουν χωρίς νίκη μετά την δεύτερη αγωνιστική, αφού έχουν ισάριθμες ισοπαλίες.

Το ματς:

Το όποιο πλάνο είχε στο μυαλό του ο Τσιώλης για να φέρει την πρώτη νίκη για τον Αστέρα πήγε… περίπατο μόλις στο δεύτερο λεπτό. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε… η αχρείαστη ανατροπή του Γιακουμάκη από τον Λισγάρα και εξαιρετική εκτέλεση του πέναλτι από τον Ναζλίδη, το οποίο έβαλε τους γηπεδούχους από νωρίς μπροστά στο σκορ. Το πέναλτι έφερε κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Αστέρα, ο οποίος στο 10’ τις… ζευγάρωσε και έφυγε για τα αποδυτήρια, «κρεμώντας» για τα καλά την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έδειχναν πιο απλά για τον Πλατανιά. Οι παίκτες του Ουζουνίδη, μετά τα… δώρα του Λισγάρα είχαν αυτό που ήθελαν από νωρίς. Προσπαθούσαν να δώσουν λίγα μέτρα στον Αστέρα, ο οποίος έπαιζε με λιγότερους παίκτες και άφηνε περισσότερους χώρους, τους οποίους ήθελαν να εκμεταλλευτούν με τους Μπέλιτς και Ναζλίδη. Από την άλλη, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, πάτησαν ελάχιστες φορές την περιοχή του Γεωργαλλίδη και έτσι το 1-0 «κλείδωσε» το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Τσιώλη να κάνει δύο κινήσεις από τον πάγκο. Απέσυρε τους Κάφα και Καράσκο, οι οποίοι… δεν φάνηκαν και πέρασε τους Ναβάρο και Ζησόπουλο. Με τον πρώτο, ο Αστέρας απέκτησε ταχύτητα, που του έλειπε, ενώ παράλληλα πέρασε τον Ντε Μπλάσις στον άξονα, για να δημιουργεί περισσότερο. Ο ταχύτατος κοντόσωμος Ισπανός έκανε τη σέντρα και ο Μπαράλες έκανε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Όσο τα λεπτά κυλούσαν, οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοσή τους, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα το γεγονός πως έπαιζαν με δέκα παίκτες δεν τους φάνηκε.

Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξαν και πολλά. Οι δύο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με το σκορ, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί και να περιμένουν να τελειώσει η αναμέτρηση, για να διπλασιάσουν τους πόντους που είχαν το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας, συνέχισε να κρατάει την μπάλα στα πόδια του, ενώ ο Πλατανιάς, ήθελε αλλά δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Θέρα (82’ Πόποβιτς), Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70’ Τόρες), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης (53’ Αγκιλέρα).

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Φαΐσκα, Ράφαελ, Στόλερ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Λισγάρας, Πιπίνης, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Κάφα (46’ Ναβάρο), Καράσκο (46’ Ζησόπουλος),, Μπαράλες (91’ Μπακασέτας).

Στον πάγκο: Μπαντής, Μουνάφο, Ζαραδούκας, Γκρατσίνι.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

 

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.