Μετά το… μικρό ευρωπαϊκό διάλειμμα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής –  Δείτε τους διαιτητές

Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και ΠαναθηναϊκόΣήμερα  Σάββατο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο και είναι το φαβορί για την νίκη, όπως και ο ΠΑΟΚ που με το μυαλό στην ρεβάνς με την Σάλκε για το Champions League φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό κεκλεισμένων των θυρών.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο, οι παίκτες του οποίου μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Αλκμααρ για το Γιουρόπα Λιγκ, καλούνται να συνέλθουν ψυχολογικά και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον πρωταθλητή. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, ενώ δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει και ο Γκαετάν Μπονγκ στην αριστερή πτέρυγα. Ακόμη:

Ο Απόλλων Σμύρνης που μετά από 13 χρόνια, επέστρεψε με νίκη (2-1 τον Άρη) στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα, καθώς ο τοπικός ΠΑΣ, έδειξε με το 3-3 στην Τρίπολη, ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθούν οι αγώνες Βέροια-ΟΦΗ, Ξάνθη-Πανθρακικός, Αρης-Καλλονή, Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης και Εργοτέλης-Λεβαδειακός.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Το Σάββατο

Βέροια-ΟΦΗ 19:15  Παππάς (Αθηνών)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 19:15  Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 21:30  Στυλιαρας (Αιτ/νιας)

Την Κυριακή

Ξάνθη-Πανθρακικός 19:15  Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Αρης-Καλλονή 19:15  Θάνος (Γρεβενών)

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 19:15  Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 19:15  Μάνταλος (Αθηνών)

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 21:30  Σπάθας (Πειραιά)

Την Δευτέρα

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 21:30  Παπαπέτρου (Αθηνών)

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.