Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

http://images.newsnow.gr/48/489072/me-megali-lamprotita-kai-thriskeftiki-katanyxi-Video-1-315x236.jpgΈτσι γιορτάστηκε την Πέμπτη (22.8.13) η Παναγία Φανερωμένη και πάλι φέτος στην Ν. Μηχανιώνα του Δ. Θερμαϊκού, η Μεγαλόχαρη που το όνομά Της έχει συνδεθεί με το όνομα της πόλης.

Και ήταν πράγματι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε χιλιάδες πιστών καθ΄όλη την διάρκεια της μέρας, να αψηφούν την ζέστη, την ταλαιπωρία μα και την μεγάλη αναμονή μέχρι να έρθει η σειρά τους να ανάψουν ένα κεράκι και να βρεθούν μπροστά στην θαυματουργή εικόνα Της.

Άλλοι με πραγματική πίστη, ίσως κάποιοι και από συνήθεια..

Για να προσευχηθούν, ευλαβικά, με την σκέψη τους σε πολλά άδικα που βλέπουν να γίνονται στην χώρα μας μα και αλλού, νοιώθοντας την αδυναμία τους και μην μπορώντας να κάνουν κάτι για τους αδικημένους…

Ζητώντας από Αυτήν ίσως όχι και τόσο την σωτηρία, μα περισσότερο την Ελπίδα, ένακαλύτερο και αγνότερο αύριο, την σιγουριά στην μεγάλη αγκαλιά Της, μαζί με την χάρη και βοήθειά Της.

Παναγία Φανερωμένη, γίνε αρωγός μας στο να αντιμετωπίσουμε τις κάθε είδους , πρωτίστως ηθικές, δυσκολίες που κατατρώγουν καθημερινά την ψυχή και την περηφάνεια των Ελλήνων.

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !

Δείτε το σχετικό μας βίντεο:

Ένα επίσης παλαιότερο βίντεο – αφιέρωμα στο Ιερό Ναό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.