Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με μεγάλη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε η Παναγία Φανερωμένη!(βίντεο)

Αύγουστος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

http://images.newsnow.gr/48/489072/me-megali-lamprotita-kai-thriskeftiki-katanyxi-Video-1-315x236.jpgΈτσι γιορτάστηκε την Πέμπτη (22.8.13) η Παναγία Φανερωμένη και πάλι φέτος στην Ν. Μηχανιώνα του Δ. Θερμαϊκού, η Μεγαλόχαρη που το όνομά Της έχει συνδεθεί με το όνομα της πόλης.

Και ήταν πράγματι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε χιλιάδες πιστών καθ΄όλη την διάρκεια της μέρας, να αψηφούν την ζέστη, την ταλαιπωρία μα και την μεγάλη αναμονή μέχρι να έρθει η σειρά τους να ανάψουν ένα κεράκι και να βρεθούν μπροστά στην θαυματουργή εικόνα Της.

Άλλοι με πραγματική πίστη, ίσως κάποιοι και από συνήθεια..

Για να προσευχηθούν, ευλαβικά, με την σκέψη τους σε πολλά άδικα που βλέπουν να γίνονται στην χώρα μας μα και αλλού, νοιώθοντας την αδυναμία τους και μην μπορώντας να κάνουν κάτι για τους αδικημένους…

Ζητώντας από Αυτήν ίσως όχι και τόσο την σωτηρία, μα περισσότερο την Ελπίδα, ένακαλύτερο και αγνότερο αύριο, την σιγουριά στην μεγάλη αγκαλιά Της, μαζί με την χάρη και βοήθειά Της.

Παναγία Φανερωμένη, γίνε αρωγός μας στο να αντιμετωπίσουμε τις κάθε είδους , πρωτίστως ηθικές, δυσκολίες που κατατρώγουν καθημερινά την ψυχή και την περηφάνεια των Ελλήνων.

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !

Δείτε το σχετικό μας βίντεο:

Ένα επίσης παλαιότερο βίντεο – αφιέρωμα στο Ιερό Ναό:

This entry was posted on Σάββατο, Αύγουστος 24th, 2013 at 15:42 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply