Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Yahoo ξεπέρασε τη Google σε επισκεψιμότητα στις ΗΠΑ

Αύγουστος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Είχε να βρεθεί στην πρώτη θέση από το Μάιο του 2011
H Yahoo ξεπέρασε τη Google σε επισκεψιμότητα στις ΗΠΑΔυναμική ανάκαμψη κατέγραψε η Yahoo τον Ιούλιο, καθώς κατάφερε μετά από πάνω από 2 χρόνια να πάρει την πρώτη θέση σε επισκεψιμότητα στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας τη Google.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo, Μαρίσα Μίλερ, επιθυμεί η εταιρεία της να επικεντρωθεί στις «καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών». Μ’ αυτό τον τρόπο, όπως λέει και ξαναλέει στα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας, το Yahoo θα γίνει και πάλι μέρος της καθημερινότητάς τους.

Μέχρι στιγμής, φαίνεται να το πετυχαίνει. Για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από δύο χρόνια, οι ιστοσελίδες και οι διαδικτυακές εφαρμογές της Yahoo ήταν πρώτες σε επισκεψιμότητα στη χώρα, ξεπερνώντας την Google, σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση του comScore.

Συνολικά, τη Yahoo επισκέφθηκαν 196,6 εκατομμύρια επισκέπτες, έναντι 192,3 εκατομμυρίων επισκεπτών της Google. Η πρώτη θέση για τη Yahoo είχε να σημειωθεί από το Μάιο του 2011.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μοναδικοί επισκέπτες της Yahoo έχουν αυξηθεί κατά 20% συγκριτικά με πέρσι, όταν η εταιρεία είχε καταταγεί τρίτη, πίσω από Google και Microsoft.

Το Tumblr βοήθησε πολύ στην άνοδο της Yahoo. Η εταιρεία αύξησε, επίσης, κατά πολύ τις μοναδικές προβολές σελίδας, μετά από 12 μήνες πτώσης, τόνισε η ίδια η Μαρίσα Μίλερ.

newsbeast

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 23rd, 2013 at 13:55 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply