Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Ηλίας Μπαζίνας!

Αύγουστος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΘΡΗΝΟΣ: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Ηλίας Μπαζίνας!

Eνας από τους μεγαλύτερους «δάσκαλους» της ελληνικής δημοσιογραφίας και μια μεγάλη μορφή του αθλητικού Τύπου, ο Ηλίας Μπαζίνας, από το βράδυ της Πέμπτης δεν είναι πια κοντά μας.

Φτωχότερη -πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορεί να περιγράψει η κλισέ έκφραση σε ανάλογες περιπτώσεις- είναι από το βράδυ της Πέμπτης η ελληνική δημοσιογραφία.

Κι αυτό διότι ένας από τους κορυφαίους της, ένας από ‘κείνους που με τα κείμενά τους καταφέρνουν να περάσουν στην αιωνιότητα, έφυγε από τη ζωή.

Σε ηλικία 73 ετών λοιπόν και νικημένος από την επάρατη νόσο -με την οποία έδινε μεγάλη μάχη τους τελευταίους μήνες- ο Ηλίας Μπαζίνας άφησε την τελευταία του πνοή.

Aποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για γενιές δημοσιογράφων και πηγή έμπνευσης κι απόλαυσης χιλιάδων αναγνωστών, μέσα από τη θρυλική στήλη του στον «Φίλαθλο» και το τελευταίο διάστημα στη «Live Sport».

Η κηδεία του Ηλία Μπαζίνα θα γίνει τη Δευτέρα στις 15:00 στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών.

 

sport-fm

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 23rd, 2013 at 11:33 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply