Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρόσκληση από την Α/Βάθμια εκπαίδευση Γρεβενών για την κάλυψη θέσεων…

22 Αυγούστου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για την τοποθέτησή τους στην θέση του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε Γρεβενών για το υπόλοιπο της θητείας, να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό μαζί με τα επικαλούμενα δικαιολογητικά των προσόντων τους, από 23/08/2013 έως και την Τετάρτη 04/09/2013, στα Γραφεία της Διεύθυνσης.

Ακόμη:

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για την τοποθέτησή τους στην θέση του προϊσταμένου εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε Γρεβενών για το υπόλοιπο της θητείας να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό μαζί με τα επικαλούμενα δικαιολογητικά των προσόντων τους, από σήμερα 21/08/2013 έως και την Τετάρτη 04/09/2013, στα Γραφεία της Διεύθυνσης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2013 at 08:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply