Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε (Φωτογραφία:  Intime )
H μεγάλη στιγμή του ΠΑΟΚ έφτασε. Αφού πέρασε από τα… χίλια κύματα (Μέταλιστ, CAS κ.λ.π.) τελικά έχει σήμερα ραντεβού με τη Σάλκε για να κάνει το καθοριστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Στη «Φέλτινς Αρένα» (21:45, Δημόσια Τηλεόραση) οι παίκτες του Στέφενς δεν έχουν άλλο στόχο από το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει ελπίδες για τη ρεβάνς στη Τούμπα.

O Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Λάζαρ, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Στοχ, Λόρενς και Λούκας. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Κάτσε, Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ και Αθανασιάδης.

Από την πλευρά της η Σέλκε θα έχουν κάτω από τα δοκάρια τον Χίλντενμπραντ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Ουτσίντα, Μάτιπ, Χεβέντες και Φουχς. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ντοϊστέντερ με τον Τζόουνς, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Φαρφάν, Τζόουνς, Ντράξλερ και Κλέμενς. Στην κορυφή θα παίξει ο Σάλαϊ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φέρμαν, Πούκι, Μέιερ, Μπαρνέτα, Γκορέτσκα, Χέγκερ και Σαντάνα.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.