H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Προσοχή για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τους οπαδούς που θα παραβρεθούν στον πρώτο αγώνα με τη Σάλκε για τα play-offs του Champions League.

Βέβαια, επισημαίνει ό, τι πρέπει να προσφέρουν υποστήριξη δίχως έκτροπα και κόσμια συμπεριφορά. Εξάλλου, οι Θεσσαλονικείς είχαν τιμωρηθεί πέρυσι για επεισόδια πέρυσι κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ενόψει του αποψινού αγώνα στην “Veltins Arena” για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Σάλκε και τον ΠΑΟΚ παρακαλούνται οι φίλοι του “Δικέφαλου” που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο είτε μεμονωμένα είτε με τα λεωφορεία των εκδρομών που έχουν οργανωθεί να συναντηθούν στο Gelsenkirchen Buer και να παρκάρουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ Gelsenwasser απ’ όπου και θα αναχωρήσουν για το γήπεδο.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.45 (τοπική ώρα) και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται στο ξενοδοχείο “Mercure” του Εσεν (Bismarckstr. 48-50, 45128 Essen) μέχρι τις 14.00 (τοπική ώρα).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν γνωρίζοντας ότι:

Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή / και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον Σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό».

X. Κατσιμάρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.