http://3.bp.blogspot.com/-AMf-0i8BPMo/UhURODAwjTI/AAAAAAACGR4/v7oYML8tHTQ/s1600/xrysovalantis.JPG

Προς: Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη

Θέμα:<< Αδικαιολόγητη εφαρμογή καθεστώτος διαθεσιμότητας σε υπαλλήλους του Υπουργείου.>>

Όπως είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη έγιναν πραγματοποιήθηκαν συνολικά 620 μετατάξεις υπαλλήλων από άλλες Υπηρεσίες (πολιτική αεροπορία, Ε.Α.Σ. κ.τ.λ.). Όλως παραδόξως όμως πληροφορηθήκαμε ότι σχεδιάζεται η εφαρμογή καθεστώτος διαθεσιμότητος για περίπου 500 μόνιμους υπαλλήλους του Υπουργείου, οι οποίοι σημειωτέον διαθέτουν εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο τους είκοσι και πλέον ετών.
Τα όσα προανέφερα μόνον απορίες και ερωτήματα μπορούν να δημιουργήσουν, αφού μία τέτοια κίνηση αποκλειστικά ως λανθασμένη και άσκοπη μπορεί να κριθεί. Όλοι δύνανται να αντιληφθούν ότι ένας υπάλληλος με διαφορετικό αντικείμενο ούτε έχει τις δυνατότητες να αντικαταστήσει κάποιον με την εμπειρία είκοσι και πλέον ετών, ούτε βέβαια υπάρχει κάποιο νόημα σε όλο αυτό.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1) Τι προτίθεται να πράξει τελικά; Θα προχωρήσει στην εφαρμογή του καθεστώτος διαθεσιμότητος για τους μόνιμους υπαλλήλους του Υπουργείου;
2) Θα μελετηθεί ξανά το όλο σχέδιο, το οποίο φαίνεται να είναι εντελώς πρόχειρο;

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.