Θα διακοπεί το live streaming των απολυμένων της ΕΡΤ

Αγώνας δρόμου για να βγάλει πρόγραμμα την Τετάρτη η ΔΤΠροσπάθεια να κάνει πρεμιέρα η πρώτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης θα γίνει την Τετάρτη το πρωί.

Την ίδια ημέρα η EBU θα διακόψει τη μετάδοση μέσω live streaming του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ.

«Θα γίνει προσπάθεια να παρουσιαστεί δημοσιογραφικό πρόγραμμα αύριο, Τετάρτη, διαφορετικά αυτό θα συμβεί την Πέμπτη» λέει στα Νέα ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.

«Σε πρώτη φάση θα παρουσιαστεί ένα δίωρο ενημερωτικό πρόγραμμα, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και δελτίο ειδήσεων. Σιγά σιγά θα χτιστούν και οι άλλες ζώνες» διευκρινίζει ο κ. Καψής.

Παρουσιαστές, σύμφωνα με πληροφορίες , θα είναι ο Γιάννης Τρουπής, και η Οντίν Λιναρδάτου. Στην πρώτη ενημερωτική εκπομπή του μεταβατικού φορέα, που ενδέχεται να διαρκέσει από τις 8 έως τις 10 το πρωί, αναμένεται να εμφανιστούν για πρώτη φορά και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που θα εργάζονται για τη Δημόσια Τηλεόραση.

το βήμα, iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.