Αποκάλυψη ο Καζβιρόπουλος

ΑΕΚ... δύο ταχυτήτων στο 1-1 με την ΚαλαμαριάΔιπρόσωπη η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, δείχνοντας ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει. Η «Ένωση» παρουσίασε ξανά κενά στην άμυνα, αλλά μετά τις αλλαγές που έκανε ο Τραϊανός Δέλλας στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και έφτασε στην ισοφάριση.

Γεωργέας, Ανάκογλου και Μπρέσεβιτς (που σκόραρε για τρίτο σερί φιλικό) ήταν οι κορυφαίοι των «κιτρινόμαυρων».

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την Ένωση με 4-2-3-1, έχοντας τον Καργκιολίδη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Γεωργέα, αριστερό τον Τσουμάγκα, στόπερ τους Ντούμπερετ και Σταθάκη, αμυντικά χαφ τους Κορδέρο και Ρόβα, δεξί εξτρέμ τον Δημγκιόκα, αριστερό τον Πεταυράκη, δεκάρι τον Ανάκογλου και κορυφή τον Μπρέσεβιτς.

Το πρώτο ημίχρονο γενικά ήταν αρκετά κακό καθώς με το γκολ στο 16′ και το χαμένο τετ-α-τετ του Βέργου στο 45′ να είναι οι μόνες αξιοσημείωτες φάσεις. Στα αρνητικά ήταν και η αποχώρηση του σκόρερ Βλάχου λόγω τραυματισμού στο 35′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες άρχισαν από νωρίς τις αλλαγές, με τον Δέλλα αρχικά να βάζει τους Αργυρίου, Καζβιρόπουλο και Μούργκα αντί των Τσουμάγκα, Δημγκιόκα και Ρόβα. Έτσι, ο Γεωργέας ανέβηκε στα χαφ, δίνοντας ελύθερο ρόλο στον Καζβιρόπουλο. Ο τελευταίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε εξαιρετική προσπάθεια, «άδειασε» τρεις αντιπάλους και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπρέσεβιτς που έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάποια άλλη τρομερή φάση.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Τσουμάγκας (55′ Αργυρίου), Σταθάκης (75′ Τζανετόπουλος), Ντούμπερετ (64′ Τσούπρος), Γεωργέας (71′ Κάτσικας), Ρόβας (55′ Καζβιρόπουλος), Κορδέρο (67′ Παληαρούτας), Πεταυράκης (75′ Τσουκαλάς), Ανάκογλου (78′ Τζάθας), Δημγκιόκας (55′ Μούργκα), Μπρέσεβιτς (73′ Τσεβάς)

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.