Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμαρχος Γρεβενών στο έργο «Διαμόρφωση αύλειων χώρων σχολείων» στην Κιβωτό

Αύγουστος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-n93-Set14kg/UhTiChwFIBI/AAAAAAACGRQ/pXsUQlE7syQ/s1600/DSC00594.JPGΟ Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάιο Κόραβο, επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Κιβωτού, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου «Διαμόρφωση αύλειων χώρων σχολείων».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 51.750,00€, η χρηματοδότηση του γίνεται από το Πρόγραμμα ΣΑΤΑ και ανάδοχος, με έκπτωση 5%, είναι η εταιρεία «Ιωάννης Σιαμίδης & ΣΙΑ Κατασκευαστική Ε.Ε.»

Πρόκειται για παρέμβαση στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού της Κιβωτού με κατασκευή τοιχίου και ασφαλτόστρωση τμήματος της σχολικής αυλής. Σε άλλα σχολεία ανάλογα με τις ανάγκες θα κατασκευαστούν κράσπεδα, θα γίνουν πλακοστρώσεις – επιστρώσεις και θα τοποθετηθούν δάπεδα ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, αμέσως μετά δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών και τόνισε για μία ακόμη φορά ότι η παιδεία είναι το πρώτιστο μέλημα της δημοτικής αρχής και θα συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 21st, 2013 at 20:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply