Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αγώνας δρόμου για να βγάλει πρόγραμμα την Τετάρτη η ΔΤ

Αύγουστος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Θα διακοπεί το live streaming των απολυμένων της ΕΡΤ

Αγώνας δρόμου για να βγάλει πρόγραμμα την Τετάρτη η ΔΤΠροσπάθεια να κάνει πρεμιέρα η πρώτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης θα γίνει την Τετάρτη το πρωί.

Την ίδια ημέρα η EBU θα διακόψει τη μετάδοση μέσω live streaming του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ.

«Θα γίνει προσπάθεια να παρουσιαστεί δημοσιογραφικό πρόγραμμα αύριο, Τετάρτη, διαφορετικά αυτό θα συμβεί την Πέμπτη» λέει στα Νέα ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.

«Σε πρώτη φάση θα παρουσιαστεί ένα δίωρο ενημερωτικό πρόγραμμα, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και δελτίο ειδήσεων. Σιγά σιγά θα χτιστούν και οι άλλες ζώνες» διευκρινίζει ο κ. Καψής.

Παρουσιαστές, σύμφωνα με πληροφορίες , θα είναι ο Γιάννης Τρουπής, και η Οντίν Λιναρδάτου. Στην πρώτη ενημερωτική εκπομπή του μεταβατικού φορέα, που ενδέχεται να διαρκέσει από τις 8 έως τις 10 το πρωί, αναμένεται να εμφανιστούν για πρώτη φορά και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που θα εργάζονται για τη Δημόσια Τηλεόραση.

το βήμα, iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 21st, 2013 at 10:17 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply