Η έλλειψη σωματικής οικειότητας μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο μυαλό ενός ατόμου του μυαλού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας

Αν επιθυμείτε αύξηση μισθού στη δουλειά σας, ίσως τότε, να πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο στην κρεβατοκάμαρά σας. Το συχνό σεξ, όπως φαίνεται, θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την απόκτηση ενός υγιούς μισθού.

Ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα πληρώνονται καλύτερα από τους ανθρώπους που δεν κάνουν τόσο πολύ σεξ – ανεξάρτητα από την εκπαίδευση ή επάγγελμα τους. Η έλλειψη σωματικής οικειότητας μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο μυαλό ενός ατόμου του μυαλού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας.

«Οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν και να αγαπιούνται (σεξουαλικά και μη σεξουαλικά). Ελλείψει αυτών των στοιχείων, πολλοί άνθρωποι γίνονται ευαίσθητοι στη μοναξιά και η κατάθλιψη μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική ζωή τους” τονίζει ο συγγραφέας της μελέτης Dr Nick Drydakis, λέκτορας οικονομικών στο Anglia Ruskin University.

Ο Dr Drydakis αποφάσισε να μελετήσει το θέμα, γιατί πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, όπως το φαγητό, το ποτό, τον ύπνο και σεξ, πριν να είναι σε θέση να έχουν επιτυχίες και σε άλλα μέρη της ζωής τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 7.500 άτομα ηλικίας μεταξύ 26 και 50 ετών και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα κερδίζουν 5% περισσότερα από ό, τι εκείνοι που κάνουν σεξ λιγότερο από τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ καθόλου να κερδίσουν 3% λιγότερο από ό, τι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ.

Ο Dr Drydakis, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει ακριβώς γιατί το σεξ και τα κέρδη συνδέονται. Ένας λόγος είναι επειδή οι καλύτερα αμειβόμενοι γίνονται πιο ελκυστικοί στους συνεργάτες τους ή θα μπορούσε να είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν υψηλούς μισθούς είναι σε καλύτερη θέση για να αγοράσουν ένα δώρο στη σύντροφό τους και να ανταμειφθούν με το σεξ

queen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.