http://4.bp.blogspot.com/-zXkO3vLcTts/UhMe0VTGsZI/AAAAAAACGKM/nD6MUe99Mi8/s1600/IMG_0019.JPGΠολύ καλό το κλίμα στην πρώτη συνάντηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ που έγινε την Δευτέρα (19/8), στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Γρεβενών.

Διοίκηση, τεχνικοί και αθλήτριες με πολύ χαρά βρέθηκαν ξανά μαζί στην σάλα με στόχο να τοποθετηθούν οι βάσεις για να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα συμμετέχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α’2 Εθνικής Κατηγορίας.

http://2.bp.blogspot.com/-91QUrEmC5pM/UhMe2B1A1vI/AAAAAAACGKY/k3mgsNf8RoY/s1600/IMG_0077.JPG

Πέντε νέες αθλήτριες, είναι ο απολογισμός για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών, μετά την λήξη της περιόδου των μεταγραφών:

http://3.bp.blogspot.com/-4L1VS8LO-wU/UhMezVjw_xI/AAAAAAACGJ8/kkzcuixycg8/s1600/IMG_0074.JPG

Η ακραία Ρωξάνη Αναγνωστοπούλου ήταν το πρώτο απόκτημα της ομάδας και ακολούθησαν η πασαδόρος Αλεξάνδρα Γκουντιού, η διαγώνια Ολύμπια Γκουντιού, η ακραία Χριστίνα Σωτηρίου και η κεντρικός Παναγιώτα Καψαχείλη.

http://4.bp.blogspot.com/-1lAYThjFD4M/UhMezoHNfqI/AAAAAAACGKA/nGvYhsS16Mc/s1600/IMG_0016.JPGΗ Παναγιώτα Καψαχείλη, η οποία άνηκε στο ρόστερ της ομάδας των Μακεδόνων Αξιού, είναι η κίνηση που έκλεισε των κύκλο των μεταγραφών για τον Γ.Σ.Γρεβενών.

Η οικογένεια του Γ.Σ.Γρεβενών καλωσόρισε τις νέες αθλήτριες στην ομάδα με την αρχηγό Κατερίνα Τσάτσα να δηλώνει: “Εύχομαι την νέα αγωνιστική χρονιά να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και όλοι μαζί να ανεβάσουμε το επίπεδο βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών“.

http://3.bp.blogspot.com/-DdXo567X9gI/UhMe2Cb_YMI/AAAAAAACGKU/I3LFgKysA-0/s1600/IMG_0087.JPG

Παράλληλα με την συνάντηση της γυναικείας ομάδας την πρώτη προπόνηση έκαναν και οι κορασίδες του συλλόγου συμπληρώνοντας το χαρούμενο κάδρο της ομάδας βόλεϊ των Γρεβενών.

gsgrevenon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.