Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη (Φωτογραφίες)

Αύγουστος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://2.bp.blogspot.com/-1Wqo5czj_nA/UhO78mu9R7I/AAAAAAACGLo/DvSIMFMIviY/s1600/DSCN0255.JPG

Τον Δεκαπενταύγουστο ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης μαζί με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μάξιμο Χαρακόπουλο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων/νο Αγοραστό και τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφτηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Περιβολίου, Αβέλλας και Σμίξης όπου αντάλλαξαν ευχές με τους κατοίκους των κοινοτήτων και συναντήθηκαν με κτηνοτρόφους και γεωργούς της περιοχής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισημάνουν ζητήματα που τους απασχολούν και να ενημερωθούν για τις ενέργειες και δράσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

http://1.bp.blogspot.com/-vU7kin7Q5y0/UhO753DX9UI/AAAAAAACGLQ/yKCOIHra7OA/s1600/DSCN0219.JPG

Επίσης επισκέφτηκαν το Μουσείο Μανιταριών Λάβδας και ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δημήτρη Μπόλη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Κοψαχείλης επισκέφτηκε τις Τ.Κ. Μαυραναίων, Πηγαδίτσας, Βατολάκκου.

http://3.bp.blogspot.com/-MWUzHGq6Ckg/UhO758BURmI/AAAAAAACGLU/PVt3gb_T3g0/s1600/DSCN0228.JPG

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου ο Βουλευτής Γρεβενών επισκέφτηκε τη Σαμαρίνα και συμμετείχε στον «Τσιάτσιο» το «Μεγάλο Χορό» στο προαύλιο της Μεγάλης Παναγίας. Επίσης παραβρέθηκε στη δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων «Όλοι μαζί Μπορούμε» του ομίλου ΣΚΑΪ που διοργάνωσε ο Δήμος και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Γρεβενών.

http://4.bp.blogspot.com/-grGxVUyV0zY/UhO76jydLXI/AAAAAAACGLg/-VCm1aSP7oQ/s1600/DSCN0244.JPG

Το απόγευμα συμμετείχε στη διευρυμένη σύσκεψη κτηνοτρόφων που πραγματοποιήθηκε στους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου συμμετείχαν οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας Αγοραστός και Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο πρόεδρος, κ. Νίκος Παλάσκας και τα μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας καθώς και πρόεδροι κτηνοτροφικών συλλόγων των Γρεβενών, από τη Μακεδονία και την Ήπειρο.

http://1.bp.blogspot.com/-jletSIqzBMc/UhO787M3YUI/AAAAAAACGL4/GoF1XfGeh18/s1600/DSCN0300.JPG

Ο αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Χαρακόπουλος ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που θέτουν σε στέρεες βάσεις την επανεκκίνηση της ελληνικής κτηνοτροφίας. Παρουσίασε στους κτηνοτρόφους τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην κτηνοτροφία μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις και τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) και τόνισε ότι: «η κυβέρνηση Σαμαρά, ανταποκρινόμενη σε πάγια αιτήματα των κτηνοτρόφων, έδωσε λύσεις ουσίας σε χρόνιες παθογένειες του κλάδου».
Το βράδυ της ίδιας μέρας επισκέφτηκε την Τ.Κ Αγίων Θεοδώρων.

http://2.bp.blogspot.com/-EZUUgOnmpPw/UhO78S15txI/AAAAAAACGLs/rQkKllqd7c4/s1600/DSCN0303.JPG

Το Σάββατο 17 Αυγούστου ο Βουλευτής Γρεβενών επισκέφτηκε τις Τ.Κ. Κηπουρείου και Κρανιάς και το βράδυ παραβρέθηκε στο χορό που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Λειψίου.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου ο κ. Κοψαχείλης συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση, στο ύψωμα Αννίτσα, στη μνήμη των πεσόντων κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις Τ.Κ. Δοτσικού, Καλλονής, Κυπαρισσίου και Κυδωνιών. Επίσης συναντήθηκε στο Ροδοχώρι Βοΐου με το Βουλευτή Α’ Θεσ/νικης και πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και ξεναγήθηκε από τη σύζυγό του κα. Παναγιώτα Γκιουζελοπούλου στο Λαογραφικό Μουσείου Ροδοχωρίου.

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 20th, 2013 at 22:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply